menu

Liquid Define Tekuté oční linky
search
  • Liquid Define Tekuté oční linky
  • Liquid Define Tekuté oční linky
  • Liquid Define Tekuté oční linky
  • Liquid Define Tekuté oční linky

Eye of Horus Liquid Define Tekuté oční linky

Eye of Horus Liquid Define 

Tekuté oční linky jsou sice inspirované "vynálezci krásy" starými Egypťany, určené jsou ale moderním bohyním. Voděodolná formule zabraňující rozmazávání a dlouhá výdrž z nich činí špičku ve své třídě, jak ostatně dokládají také získaná ocenění. Infuze ricinového oleje jim dodává schopnost chránit jemnou pleť kolem očí, není proto třeba obávat se, že by je vaše citlivé oči nesnesly. Precizní aplikátor v podobě pera zaručuje naprostou kontrolu nad tím, jaký look vytvoříte.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

550 Kč
S DPH
Varianta: Liquid Babylon Brown
Varianta: 2 g
  • 550 Kč

Eye of Horus tekuté linky jsou veganské a vyrobené z ingrediencí získaných eticky z přírody či bio zemědělské produkce.

Eye of Horus Liquid Define

Použití

  • Začněte ve vnitřním koutku oka a udělejte několik tahů  směrem ven. Silnějším tlakem vytvoříte dramatičtější efekt.
  • V polovině linky skloňte aplikátor tak, abyste tah neprováděli jeho boční stranou. Tím vznikne silnější linie.
  • Jednotlivé tahy spojte plynulým pohybem v jednu linii. Pokud chcete, vytvořte linku i podél spodních řas.

Složení INCI

Aqua, Acrylates /Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Butylene Glycol, Laureth-21, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Hexylene Glycol. May Contain: CI 77266

Eye of Horus
EHR008
Eye of Horus Brand.jpg

Eye of Horus je luxusní australská kosmetická cruelty free značka, promyšleně formulovaná ve známém Byron Bay. Snaží se nabízet prvotřídní kosmetiku, která je čistá, zodpovědná a perfektně propracovaná. Každý produkt vychází jak z tradic tak z vědeckých poznatků s cílem posílit ženy prostřednictvím krásy a komfortnějšího pocitu.

Opakovaně získávaná ocenění Best Product a Best Makeup Brand dosvědčují, že Eye of Horus své cíle naplňuje. Vyniká stejně účinností svých produktů jako integritou při volbě ingrediencí a chlubí se pětihvězdičkovými hodnoceními zákazníků, z nichž se stávají věrní fanoušci značky. Název značky byl inspirován starými Egypťany, průkopníky holistické péče a zkrášlujících rituálů. Ti si pro větší půvab a současně duchovní ochranu zvýrazňovali oči černými očními linkami.

close

Oblíbené produkty