menu

  • Novinka
Multifunkční tužka na oči a rty
search
  • Multifunkční tužka na oči a rty
  • Multifunkční tužka na oči a rty
  • Multifunkční tužka na oči a rty
  • Multifunkční tužka na oči a rty
  • Multifunkční tužka na oči a rty

(M)anasi 7 Multifunkční tužka na oči a rty

(M)anasi 7 Eye And Lip Definer

Tužka na oči a rty s celodenní výdrží je vysoce pigmentovaná, krémová a roztíratelná. Je to všestranný nástroj pro vytváření nekonečné škály vzhledů. Tato krémová tužka je vyrobena z dokonale vyvážených olejů a vosků, snadno se nanáší a snadno se roztírá na oči a rty a dodává jim výraznou barvu. Poskytuje sjednocenou barevnou výdrž s matným finišem. Odstíny jsou primárně vyvinuty nezávisle na ostatních produktech z kolekce Manasi 7, aby je bylo možné používat samostatně k definování rtů nebo očí, ale lze je také používat společně s dalšími produkty (M)anasi 7.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

690 Kč
S DPH
Varianta: Criollo
Varianta: 1,5 g
  • 690 Kč

Složení s certifikovaným organickým kokosovým olejem, karnaubským voskem a přírodním vitaminem E má hydratační účinky a lehkou, hedvábně hladkou texturu, která usnadňuje snadnou aplikaci. Díky vysokému obsahu pigmentů konturuje rty a definuje oči pouhými několika tahy. Použijte ji na oči a vytvořte cokoli od jemného zvýraznění až po plné kouřové oči, definované grafické oči.

Klíčové ingredience:

  • Certifikovaný bio kokosový olej – je bohatý na mastné kyseliny a antioxidanty, může pomoci předcházet poškození naší pokožky a má také antibakteriální a protiplísňové vlastnosti, které pomáhají udržovat pokožku zdravou
  • Certifikovaný organický karnaubský vosk – funguje jako změkčovadlo a změkčovadlo pokožky
  • Přírodní vitamín E – tento protizánětlivý antioxidant má hojivé a zvlhčující vlastnosti a také pomáhá posilovat funkci kožní bariéry

Použití na oči

  • Vytvořte různé druhy líčení očí, od jemného přirozeného vzhledu až po intenzivní kouřové oči v závislosti na výběru odstínu.
  • Připravte si oční okolí pro optimální výdrž. Naneste tužku na oči a rty na spodní nebo horní linii řas, případně na obě. Nanášejte jej po aplikaci očních stínů a řasenku na oči aplikujte jako poslední.
  • Místo kreslení tlustých linek můžete tužku na oči nanášet tak, že podél linie řas nakreslíte tečky nebo čárky. Spojte tečky, abyste vytvořili souvislou linku, nebo je jednoduše rozetřete dohromady. Oční linky můžete rozmazat vatovým tamponem nebo rozmazávacím štětečkem, aby linky nebyly tak ostré a vaše oči vypadaly jemněji. Rozmazáním můžete také vytvořit rychlý kouřový vzhled očí.
  • Tip: Použijte odstín blízký vaší přirozené barvě rtů a rty lehce obkreslete. Poté vyplňte vnitřní koutky rtů tužkou sytější barvy. Tímto způsobem dodáte rtům konturu a tvar.

Použití na rty

  • Připravte si rty a nalíčte je, aby optimálně vydržely. Ať už se rozhodnete pro plnější, výraznější nebo strukturovanější rty, můžete si pomocí tužky vytvořit ideální tvar rtů.
  • Použijte ji samostatně nebo v kombinaci například s naším Multilíčidlem All over colour nebo All over shine, pro lesklý efekt. Pro další barevné zvýraznění ji můžete vrstvit.
  • Lze ji nosit různými způsoby, od jemného jemného efektu až po odvážnější kontury. Vše můžete lehce vyhladit prstem nebo můžete jemně nanést náš Skin enhancer nebo vámi vybraný korektor kolem rtů a rozetřít jej štětečkem pro zvýraznění tvaru.
  • Pro dokonalý tvar použijte vatový tampon a lehce odstraňte přebytečnou barvu. Chcete-li udržet tužku na oči v dobré kondici, pravidelně ji ořezávejte pomocí ořezávátka.

Složení INCI

Octyldodecyl Stearoyl Stearate**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, C10-18 Triglycerides**, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Tribehenin**, Silica***, Polyglyceryl-3 Diisostearate***, Oryzanol**, Tocopherol**, Glyceryl Caprylate**, Kaolin**, [+/-Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77742 (Manganese Violet), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide)]

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

* složka z bio raw surovin

* složka z divoce rostoucích rostlin

(M)anasi 7
MNS005
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty