menu

  • Novinka
(M)anasi 7 Přírodní multifunkční balzám Kaede
search
  • (M)anasi 7 Přírodní multifunkční balzám Kaede
  • Přírodní multifunkční balzám Kaede
  • (M)anasi 7 Přírodní multifunkční balzám Kaede
  • Přírodní multifunkční balzám Kaede
  • Přírodní multifunkční balzám Kaede

(M)anasi 7 Přírodní multifunkční balzám Kaede

(M)anasi7 Botanical Multi Balm Kaede Microbioskin™

Zázračný balzám, který poskytuje pleti intenzivní hydrataci a výživu. Balzám s olejovým složením je víceúčelový produkt vyrobený ze směsi organických rostlinných másel, olejů a vitamínů, které společně chrání a obnovují poškozené kožní buňky. Botanický multifunkční balzám Kaede lze použít jako mimořádně bohatý hydratační krém, který pomáhá pleti doplnit ztracenou vlhkost. Podporuje přirozený mikrobiom pokožky a předchází jejímu vysoušení v důsledku tepla, chladu a větru, aniž by ucpával póry. Balzám je vhodný pro všechny typy pleti, ale je nejvíce bude vyhovovat pleti velmi suché a žíznivé.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 850 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 1 850 Kč
  • pomáhá navrátit pokožce hydrataci
  • zklidňuje a regeneruje pokožku
  • má extrémně jemné složení
  • podporuje kožní mikrobiom
  • veganské složení je baby-friendly

Jeden balzám na obličej, tělo i rty, který dodá hydrataci, výživu, zklidňuje poškozenou pokožku a můžete ho používat i na malé děti? Představujeme vám Kaede. Multifunkční balzám, který nedáte z ruky po celý rok.

Klíčové ingredience:

Certifikované organické bambucké máslo – má změkčující účinky

Přírodní olej ze semínek manketti – funguje jako ochranný film pokožky

Přírodní balzámový olej Gurjun – redukuje hyperpigmentaci

Přírodní olej ze semen granátového jablka – viditelně rozjasňuje pokožku

Přírodní hydrogenovaný ethylhexyl olivátu – hloubkově vyživuje

Přírodní vitamin E – účinný antioxidant

Použití

  • Balzám je velmi účinný, proto ho stačí použít opravdu malé množství, a to jak na obličej tak na tělo. Zpočátku můžete pociťovat nutnost aplikovat balzám během dne hned několikrát, ale to se brzy změní. Jakmile se bariérová funkce vaší pokožky stabilizuje, potřeba používat balzám se postupně snižuje a bude vám stačit ho používat klasicky ráno a večer, nebo kdykoliv to vaše pokožka bude vyžadovat.
  • Balzám používejte na suchá místa na obličeji a na těle, popraskané rty a ruce, které potřebují zvláštní péči a pozornost. Vhodný také na zklidnění vyrážek a drobných poranění. V zimním počasí bude fungovat skvěle k ochraně před chladem. Lze jej také použít na roztřepené konečky vlasů, k fixaci obočí nebo jako odličovač.
  • Díky jeho extrémně jemnému složení ho mohou používat i malé děti.

Složení INCI

Hydrogenated Ethylhexyl Olivate**, Hydrogenated Castor Oil**, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables**, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Tocopherol***, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil*, Schinziophyton Rautanenii Kernel Oil**, Dipterocarpus Turbinatus Balsam Oil***, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil***

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

* složka z bio raw surovin

* složka z divoce rostoucích rostlin

(M)anasi 7
MNS006
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty