menu

  • Novinka
(M)anasi 7 Pleťový olej s rostlinnými výtažky Armonia
search
  • (M)anasi 7 Pleťový olej s rostlinnými výtažky Armonia
  • Pleťový olej s rostlinnými výtažky Armonia
  • Pleťový olej s rostlinnými výtažky Armonia
  • Pleťový olej s rostlinnými výtažky Armonia
  • Pleťový olej s rostlinnými výtažky Armonia

(M)anasi 7 Pleťový olej s rostlinnými výtažky Armonia

(M)anasi 7 Botanical Face Oil Armonia

Pleťový olej lehký jako pírko obsahuje zklidňující a vyživující organické aktivní látky na rostlinné bázi, které zanechají vaši pleť rozjasněnou a viditelně omlazenou. Armonia má bohatou a hedvábnou texturu, která se snadno vstřebává do pokožky a nezanechává mastný film. Pleť zjemňuje a revitalizuje její přirozený jas. Používejte ráno a večer pro hydrataci, ochranu a rovnováhu pleti. Pleťový olej můžete použít jako podklad pod make-up a extra tip: je skvělý i jako vlasový olej na roztřepené konečky!

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 990 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 2 990 Kč
  • podporuje přirozený mikrobiom pleti
  • udržuje přirozené pH pokožky
  • působí protizánětlivě

Klíčové ingredience:

Baobabový olej – zanechává pokožku vláčnou a vyživenou

Šípkový olej – obnovuje strukturu pleti, tonizuje, působí protizánětlivě

Jojobový olej – vyživuje a ochraňuje pleť

Použití

  • Zahřejte několik kapek oleje v dlaních a vmasírujte do pleti, abyste uvolnili napětí a podpořili lymfatický systém. Tím pomůžete lepší absorpci oleje. Před aplikací make-upu nechte olej plně vstřebat.
  • Lze použít také na krk, dekolt a konečky vlasů – ideální pro dodání jemného lesku.
  • Lahvička a kapátko je vyrobeno z recyklovaného a recyklovatelného skla. Baňka je vyrobena ze silikonu. Sekundární obal z recyklovatelného papíru.
  • Doba použitelnosti od data výroby je nejméně 36 měsíců. Doba použitelnosti po otevření je nejméně 6 měsíců. Uchovávejte tak, že těsně uzavřete baňku kapátka a vyhněte se přímému slunečnímu záření nebo blízkosti zdrojů tepla.
  • Recyklujte lahvičku a uzávěr - lahvičku a kapátko recyklujte jako sklo. Recyklace papírových krabic - Recyklujte jako papírové kartony.

Složení INCI

Limnanthes alba (Meadowfoam) seed oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Prunus avium (Sweet cherry) seed oil*, Cynara cardunculus seed oil*, Rosa moschata seed oil**, Adansonia digitata seed oil*, Sclerocarya birrea seed oil*, Schinziophyton rautanenii kernel oil**, Tocopherol*, Triethyl citrate***, Osmanthus fragrans flower extract**, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil**, Limonene***, Citrus bergamia peel oil expressed**, Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil**, Citrus nobilis peel oil expressed**, Linalool***, Canarium luzonicum gum oil**, Cinnamomum camphora linalooliferum wood oil**, Coriandrum sativum (Coriander) seed oil**, Jasminum grandiflorum flower extract**, Piper nigrum (Pepper) fruit oil**, Salvia sclarea flower oil**, Vetiveria zizanoides root oil**, Coumarin**, Cananga odorata flower oil**, Dipteryx odorata bean extract**, Styrax tonkinensis resin extract**, Elettaria cardamomum (Cardamom) seed oil**

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

* složka z bio raw surovin

* složka z divoce rostoucích rostlin

(M)anasi 7
MNS010
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty