menu

Antü Refreshing Soap
search
  • Codex Labs Antü Refreshing Soap
  • Antü Refreshing Soap
  • Antü Refreshing Soap
  • Antü Refreshing Soap

Codex Labs Antü Refreshing Soap

Osvěžující citrusové mýdlo obohacené o murtillu, matico a tea tree olej s vysokým obsahem antioxidantů. V Codex Labs jako první na světě získali Microbiome-friendly certifikaci pro mýdla zpracovaná za studena. A jsou na to patřičně hrdí. Mýdlo obohacené o hydratační bambucké máslo, matico s flavonoidy pro zklidnění, maqui s antokyany pro utišení a murtillu s flavonoly pro obnovu pomáhá dodat energii unavené pokožce. Osvěžující mýdlo je provoněné citronovou směsí lemon tea tree a may chang pro energizující zážitek z koupele.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

340 Kč
S DPH
Varianta: 120 g
  • 340 Kč

Zajistěte, aby vaše pokožka zůstávala hydratovaná, vyvážená a nikdy nepřicházela o životně důležité mikroby.

V rámci hodnocení během klinického testování u Codex Labs:

97% - SOUHLASÍ, ŽE JE POKOŽKA ÚČINNĚ VYČIŠTĚNÁ

96% - SOUHLASÍ, ŽE POKOŽKA JE HLADŠÍ

90% - SOUHLASÍ, ŽE POKOŽKA JE JEMNĚJŠÍ A PŘÍJEMNĚJŠÍ

Použití

  • Navlhčete mýdlo, namydlete pokožku, umyjte a opláchněte. Nechte mýdlo okapat a uložte na suché místo.
  • Pro každodenní použití.

Složení INCI

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua (Water), Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Sodium Sunflowerate, Leptospermum Petersonii (Lemon Tea Tree) Oil, Citral, Sodium Cocoa Butterate, Litsea Cubeba (May Chang) Fruit Oil, Buddleja Globosa (Matico) Leaf Extract, Aristotelia Chilensis (Maqui) Leaf Extract, Ugni Molinae (Murtilla) Leaf Extract, Propanediol, Sodium Gluconate, Citronellol, Geraniol, Linaool, Limonene, Eugenol

Codex Labs
COD029
5391523529891
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty