menu

  • Novinka
Artistry Konturovací tužka na rty
search
  • Artistry Konturovací tužka na rty
  • Artistry Konturovací tužka na rty
  • Artistry Konturovací tužka na rty
  • Artistry Konturovací tužka na rty

Eye of Horus Artistry Konturovací tužka na rty

Eye of Horus Artistry Lip Liner 

Top produkt pro nádherně definované, výrazné rty. Revoluční tužka na rty od Eye of Horus se chlubí báječně krémovou texturou, bohatým pigmentem, pečující složením a dlouhou výdrží podpořenou kandelilovým voskem.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

490 Kč
S DPH
Varianta: Royal Orchid
Varianta: 0,35 g
  • 490 Kč

Použití

  • Nejprve tužkou vyznačte obrys rtů a posléze vyplňte celou plochu. Pro nádherně lesklý efekt aplikujte navrch Lip Elixir.

Složení INCI

Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Euphorbia Cerifera Cera, Isododecane, Microcrystalline Wax, Copernicia Cerifera Cera, Silica Silylate, Phenoxyethanol. May Contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15850, CI 42090

Eye of Horus
EHR016
9346292000702
Eye of Horus Brand.jpg

Eye of Horus je luxusní australská kosmetická cruelty free značka, promyšleně formulovaná ve známém Byron Bay. Snaží se nabízet prvotřídní kosmetiku, která je čistá, zodpovědná a perfektně propracovaná. Každý produkt vychází jak z tradic tak z vědeckých poznatků s cílem posílit ženy prostřednictvím krásy a komfortnějšího pocitu.

Opakovaně získávaná ocenění Best Product a Best Makeup Brand dosvědčují, že Eye of Horus své cíle naplňuje. Vyniká stejně účinností svých produktů jako integritou při volbě ingrediencí a chlubí se pětihvězdičkovými hodnoceními zákazníků, z nichž se stávají věrní fanoušci značky. Název značky byl inspirován starými Egypťany, průkopníky holistické péče a zkrášlujících rituálů. Ti si pro větší půvab a současně duchovní ochranu zvýrazňovali oči černými očními linkami.

close

Oblíbené produkty