menu

Inika Organic Detoxikační jílová maska - Detoxifying Clay Mask
search
  • Inika Organic Detoxikační jílová maska - Detoxifying Clay Mask
  • Detoxikační jílová maska - Detoxifying Clay Mask
  • Detoxikační jílová maska - Detoxifying Clay Mask
  • Detoxikační jílová maska - Detoxifying Clay Mask

Inika Organic Detoxikační jílová maska - Detoxifying Clay Mask

Inika Organic Detoxifying Clay Mask

Detoxikační maska ze zeleného jílu obsahuje vojtěšku, aloe vera a jojobový olej, které pomáhají odvádět nečistoty a toxiny z pokožky. Kaolinový jíl pomáhá minimalizovat skvrny a předcházet akné tím, že absorbuje přebytečnou mastnotu a redukuje ucpané póry, aniž by pleť vysušoval. Tato čisticí maska, obohacená o směs vitamínů a antioxidantů, dále pomáhá snižovat pigmentaci a vyrovnávat tón pleti, takže vaše pleť bude hladší, čistší a jasnější.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

990 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 990 Kč
  • redukuje mastnotu v pleti
  • minimalizuje skvrny
  • předchází vzniku akné
  • účinně čistí zanesené póry

Je čas na detox! S detoxikační maskou ze zeleného jílu, s obsahem aloe vera a kaolinového jílu to půjde jedna báseň. Pokožka je po aplikace jasnější a hebká na dotek.

Klíčové ingredience:

Kaolínový jíl - pomáhá odstraňovat přebytečné množství mazu z pokožky a efektivně čistí zanesené póry.

Tolice vojtěška - bohatá na antioxidanty. Bojuje proti volným radikálům a zabraňuje příznakům předčasnému stárnutí. Obsahuje minerály a vitamíny (A, B, C, D, E, K), které vyživují a zmírňují podráždění pokožky.

Aloe Vera – bohatá na vitamíny, minerály, bílkoviny a enzymy, ideální pro všechny typy a stavy pleti.

Phytofuse Renew™ Růže z Jericha – zlepšuje hustotu pleti a zadržování vlhkosti a zároveň chrání pleť, aby se neurychlilo její stárnutí.

Použití

  • Naneste vetší vrstvu na vyčištěnou pleť, vyhněte se oblasti očí a rtů. Nechte působit 10-15 minut a poté dobře opláchněte vodou.
  • Používejte 1-2krát týdně.
  • Tento výrobek lze použít k ošetření problematických oblastí.

Složení INCI

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Kaolin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Medicago Sativa (Alfalfa) Leaf Powder*, Glycerin, Heptyl Glucoside, Selaginella Lepidophylla (Rose of Jericho) Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Tocopherol (Vitamin E), Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil*, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Lactobacillus Ferment (Probiotic), Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Saccharide Isomerate, Xanthan Gum, Aqua (Water), Citric Acid, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Inika Organic
INK233
close

Oblíbené produkty