menu

Inlight Sada vzorečků Body Care
search
  • Inlight Sada vzorečků Body Care

Inlight Sada vzorečků Body Care

Vyzkoušejte si úžasnou čtveřici cenově zvýhodněných vzorečků, které přinášejí ideální péči doslova od hlavy až k patě. Vysoká koncentrace bylin a olejů obsažená v bylinných balzámech a olejích je ideální k hýčkání citlivé a náročné pokožky i k výživě namáhaných vlasů. Sada obsahuje: Inlight Bio tělové máslo 2 ml, Inlight Bio balzám na nohy 2 ml, Inlight Bio zpevňující balzám 2 ml a Inlight Bio vlasový elixír 2 ml.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

119 Kč
S DPH
Varianta: 4 ks
  • 119 Kč

Hýčkejte sami sebe prémiovou péčí z olejů a bylin! V každodenním hektickém tempu si zasloužíme zastavit se, strávit čas sami se sebou a načerpat zpátky ztracenou energii. Díky setu cenově zvýhodněných vzorečků 100% bio kosmetiky Inlight si můžete užít dokonalý wellness rituál v pohodlí domova. Po příjemné sprše si dopřejte hebkou péči Bio tělového másla, Bio zpevňujícího balzámu a Bio balzámu na nohy, které aplikujte na dosud navlhčenou pokožku. Bio vlasový elixír aplikujte ideálně minimálně 15 minut před mytím vlasů, důkladně s ním promasírujte vlasovou pokožku a naneste ho i do konečků vlasů. Po krátké chvilce odpočinku plné blahodárných vůní, které příznivě působí na psychiku, se budete cítit jako znovuzrození.

  • obsahuje sadu vzorečků za zvýhodněnou cenu
  • vyhovovuje i té nejcitlivější pokožce všech věkových kategorií
  • produkty malé rodinné firmy sídlící v britském Cornwallu
  • vyrobeny ručně na základě vlastní dlouho vyvíjené receptury
  • zcela bez parabenů, SLS, ropných derivátů, ftalátů, syntetických vůní atd.
  • 100% BIO, šetrné k člověku i přírodě, ekologické balení

Ve voňavém balíčku 100% bio kosmetiky Inlight najdete:

Inlight Bio tělové máslo 2ml

Inlight Bio balzám na nohy 2ml

Inlight Bio zpevňující olej 2ml

Inlight Bio vlasový elixír 2ml

Inlight
INL073
5060489781864
close

Oblíbené produkty