menu

Inlight Sada vzorečků Day & Night Care
search
  • Inlight Sada vzorečků Day & Night Care

Inlight Sada vzorečků Day & Night Care

Vyzkoušejte si úžasnou pětici cenově zvýhodněných vzorečků, které přinášejí revoluční přírodní denní i noční péči. Vysoká koncentrace bylin a olejů obsažená v bylinných balzámech a olejích je ideální k hýčkání citlivé a náročné pokožky se sklony k vráskám, pigmentovým skvrnám i kruhům pod očima. Sada obsahuje: Inlight Bio odličovač 1,5 ml, Inlight Bio čisticí balzám 1,5 ml, Inlight Bio květové tonikum 2 ml, Inlight Bio denní olej 1 ml a Inlight Bio noční balzám 1 ml

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

179 Kč
S DPH
Varianta: 5 ks
  • 179 Kč

Hýčkejte se tou nejlepší přírodní denní a noční péčí! Zejména v náročných časech je pro nás ženy přirozené pečovat o druhé, pomáhat a zvládat mnoho věcí. Ale i v tomto hektickém tempu si zasloužíme zastavit se, strávit čas samy se sebou, načerpat zpátky ztracenou energii a účinně předcházet projevům stárnutí pokožky. Díky setu cenově zvýhodněných vzorečků 100% bio kosmetiky Inlight si můžete dopřát dokonalý wellness rituál v pohodlí domova a ponořit se všemi smysly do čisté přírody. Ráno začněte úžasnou očistou pleti pomocí Bio čisticího balzámu a Bio květového tonika a následně naneste Inlight Bio denní olej 1 ml. Večer rituál čištění pleti zopakujte a péči završte aplikací Bio nočního balzámu 1 ml.

  • obsahuje 5 vzorečků za zvýhodněnou cenu
  • vyhovovuje i té nejcitlivější pokožce všech věkových kategorií
  • produkty malé rodinné firmy sídlící v britském Cornwallu
  • vyrobeny ručně na základě vlastní dlouho vyvíjené receptury
  • zcela bez parabenů, SLS, ropných derivátů, ftalátů, syntetických vůní atd.
  • 100% BIO, šetrné k člověku i přírodě, ekologické balení

Ve voňavém balíčku 100% bio kosmetiky Inlight najdete:

Inlight Bio odličovač 1,5ml

Inlight Bio čisticí balzám 1,5ml

Inlight Bio květové tonikum 2ml

Inlight Bio denní olej 1ml

Inlight Bio noční balzám 1ml

Inlight
INL077
5060489781840
close

Oblíbené produkty