menu

  • Novinka
Innersense I Create Waves - Sprej s himalájskou solí pro definici vln
search
  • Innersense I Create Waves - Sprej s himalájskou solí pro definici vln
  • I Create Waves - Sprej s himalájskou solí pro definici vln

Innersense I Create Waves - Sprej s himalájskou solí pro definici vln

Innersense I Create Waves

Texturační sprej I Create Waves s růžovou himálajskou solí pro texturu a zvýraznění vln je must-have produktem nejen na léto! Díky němu vytvoříte krásné, na dotek jemné vlny nebo oživíte texturu vlasů. Jedinečný hydratační sprej s růžovou himálajskou solí bohatý na minerály a krystaly ametystu dodává vlnám texturu a objem, aloe vera doplňuje vlhkost a andělika zajistí příjemnou vůni. Ideální pro všechny typy a textury vlasů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

390 Kč
S DPH
Varianta: 60 ml
  • 390 Kč
  • 750 Kč
  • pro texturu a zvýraznění vln
  • s růžovou himálajskou solí bohatý na minerály
  • obsahuje krystaly ametystu

Jemný texturační sprej s himalájskou solí pro oživení a definici vln.

Klíčové ingredience:

Růžová himálajská sůl - tato sůl se vyrábí z horninových krystalů, které se těží v oblastech poblíž Himálaje, často v Pákistánu. Růžový odstín získává díky stopovým minerálům obsaženým v soli, jako je hořčík, draslík a vápník. Tento druh soli vznikl před více než 250 miliony let, což z ní činí jeden z nejstarších minerálů, které člověk zná.

Aloe Vera - dodává vlasům hydrataci a hedvábnou strukturu. Aloe dodává plnost a poddajnost i těm nejjemnějším vlasům.

Levandule a andělika - dodávají produktu krásnou vůni.

Křišťál ametyst - je spojen s korunní čakrou a spojuje nás se svými pronikavými a láskyplnými vlastnostmi. Posiluje představivost a intuici a zdokonaluje myšlenkové procesy. Pomáhá při osvojování nových myšlenek, uvádí myšlenky do praxe.

Použití

  • Zhluboka se nadechněte a nalaďte se na korunní čakru. Nastříkejte na vlhké nebo suché vlasy. Nechte do sebe proudit láskyplné vlastnosti ametystového krystalu. Vzduchem nebo fénem vysušte, případně upravte pomocí prstů.

SLOŽENÍ INCI

water/aqua/eau, sodium chloride, caprylyl/capryl glucoside, glycerin, gluconolactone, sodium benzoate, calcium gluconate, potassium sorbate, lavandula angustifolia (lavender) oil, sodium phytate, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, angelica archangelica root water, citric acid, amethyst powder, calendula officinalis flower extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, tilia cordata flower extract, linalool†, limonene†

* certifikovaná bio složka

† přírodní složka esenciálních olejů

Innersense
INR023
close

Oblíbené produkty