menu

  • Novinka
Innersense Color Radiance Daily Conditioner - Kondicionér pro barvené vlasy
search
  • Innersense Color Radiance Daily Conditioner - Kondicionér pro barvené vlasy
  • Color Radiance Daily Conditioner - Kondicionér pro barvené vlasy

Innersense Color Radiance Daily Conditioner - Kondicionér pro barvené vlasy

Innersense Color Radiance Daily Conditioner

Kondicionér Color Radiance Daily Conditioner oživuje a vyživuje vlasy se střední strukturou, barvené a chemicky ošetřené. Je vyroben z avokáda, oleje z rýžových otrub a bambuckého másla, které hydratují a posilují. Dýňový olej zachovává barvu a živost.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

850 Kč
S DPH
Varianta: 295 ml
  • 280 Kč
  • 850 Kč
  • 2 290 Kč
  • 850 Kč
  • vůně pomeranče a jasmínu
  • zachovává barvu vlasů
  • obsahuje med, který dodává vlasům lesk a udržuje hydrataci

Kondicionér je nejvhodnější pro normální, barvené a chemicky ošetřené vlasy.

Klíčové ingredience:

Olej z rýžových otrub a avokádový olej - přirozeně hydratuje a posiluje vlasy, uhlazuje jejich pokožku, zlepšuje pružnost a zabraňuje krepatění. Vysoký obsah antioxidantů navíc neutralizuje volné radikály a snižuje projevy stárnutí.

Rýžové proteiny - poskytují hydratační a posilující vlastnosti spolu s reparačními a ochrannými vlastnostmi.

Dýňový olej - je ideální složkou pro vlasy a vlasovou pokožku, protože poskytuje bohaté množství omega 6 mastných kyselin a vitamínů E, A a K. Je nezbytný pro hydrataci vlasové pokožky a zároveň stimuluje folikuly snižující vypadávání vlasů.

Bambucké máslo - přirozeně definuje a zintenzivňuje kadeře a vlny. Zjemňuje a hydratuje vlasy a dodává jim vlhkost pro dokonalou podporu kudrlin.

Použití

  • Naneste malé množství kondicionéru do dlaní a konečky prstů rozetřete po celé délce vlasů. Důkladně opláchněte.

SLOŽENÍ INCI

water, aqua-eau, cetearyl alcohol, glycerin, behentrimonium methosulfate, aloe barbadensis (aloe vera) leaf gel*, stearalkonium chloride, sodium benzoate, oryza sativa (rice) extract*, potassium sorbate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, citric acid, hydrolyzed rice protein, cucurbita pepo (pumpkin) seed oil*, hydroxypropyltrimonium honey, sorbic acid, hydrolyzed quinoa, benzyl alcohol, persea gratissima (avocado) oil*, oryza sativa (rice) bran oil, cocos nucifera (coconut oil)*, butyrospermum parkii (shea butter)*, camellia sinensis (green tea) leaf extract, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, persea gratissima (avocado) fruit extract, mangifera indica (mango) fruit extract, citrus aurantium dulcis (orange) oil, benzyl salicylate**, hexyl**, citronellol**, linalool**, limonene**

* certifikovaná bio složka

† přírodní složka esenciálních olejů

Innersense
INR024
close

Oblíbené produkty