menu

  • Novinka
(M)anasi 7 Přírodní multifunkční tělový krém Calantha
search
  • (M)anasi 7 Přírodní multifunkční tělový krém Calantha
  • Přírodní multifunkční tělový krém Calantha
  • Přírodní multifunkční tělový krém Calantha
  • Přírodní multifunkční tělový krém Calantha
  • Přírodní multifunkční tělový krém Calantha

(M)anasi 7 Přírodní multifunkční tělový krém Calantha

(M)anasi7 Botanical Body Cream Calantha Microbioskin™

Krém je složen z certifikovaných organických, přírodních, divoce sbíraných a fermentovaných ingrediencí a je zdrojem výživných látek. Má velmi bohaté složení, které se ale rychle vstřebává a nádhernou přírodní vůní čerstvě sklizeného květu plumérie. Používejte ho na celé tělo! Tento luxusní skvost udrží pokožku mimořádně hydratovanou, hladkou na dotek a hloubkově vyživenou. Díky luxusní směsi hydratačních a vyživujících organických olejů, zklidňujícího bambuckého másla, na vitaminy bohatého extraktu z opuncie, na aminokyseliny bohatého extraktu z gotu kola, protizánětlivého extraktu z květu mexické arniky a probiotik, je tělový krém Calantha tím nejlepším, co své pokožce můžete nabídnout.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 690 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 1 690 Kč

Tělový krém s luxusním složením a omamnou vůní plumérie pečuje o vaši pokožku a zanechává ji hladkou, vyživenou a hloubkově hydratovanou. A můžete ho používat bez obav celá rodina.

Exkluzivní složení obsahuje účinné probiotikum Lactobacillus Ferment Lysate, které dokáže zlepšit stav ekzémů, akné, hojit poškození pokožky způsobené spálením od slunce, zmírnit záněty kůže a snížit její citlivost. Probiotická péče chrání kožní bariéru. Ekologické, přírodní, veganské, bez vody a vhodné pro všechny.

  • pomáhá navrátit pokožce hydrataci
  • zklidňuje, regeneruje a je protizánětlivý
  • má extrémně jemné složení
  • podporuje kožní mikrobiom
  • veganské složení
  • je baby-friendly

Klíčové ingredience:

Certifikované organické bambucké máslo – má změkčující účinky

Přírodní olej ze semínek manketti – funguje jako ochranný film pokožky

Přírodní balzámový olej Gurjun – redukuje hyperpigmentaci

Přírodní olej ze semen granátového jablka – viditelně rozjasňuje pokožku

Přírodní hydrogenovaný ethylhexyl olivátu – hloubkově vyživuje

Přírodní vitamin E – účinný antioxidant

Použití

  • Krouživými pohyby vmasírujte krém do pokožky, dokud se zcela nevstřebá.
  • Tělový krém můžete použít kdykoli, ale po sprchování na ještě vlhkou pokožku je to nejlepší. Zajistíte tím maximalizaci účinků.
  • Opakované použití kelímku - vypláchněte zbytky produktu z kelímku a naplňte ho svými oblíbenými přípravky, využijete ho třeba na cestování. Skvělý je i k uskladnění šperků, doplňků stravy a nebo čehokoliv, co uznáte za vhodné.

Složení INCI

Aloe barbadensis leaf juice*, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*, Glyceryl stearate SE**, Cetearyl alcohol**, Hydrogenated ethylhexyl olivate**, Glycerin**, Propanediol**, Butyrospermum parkii (Shea) butter*, Lactobacillus ferment lysate***, Hydrogenated olive oil unsaponifiables**, Aqua (Water, Eau)****, Coffea arabica (Coffee) seed oil*, Caprylyl glycol**, Centella asiatica extract**, Heterotheca inuloides flower extract**, Opuntia ficus-indica stem extract**, Sclerotium gum***, Phenylpropanol****, Tocopherol***, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil***, Triethyl citrate***, Benzyl acetate****, Cinnamomum camphora linalooliferum wood oil***, Citrus aurantium amara (Bitter orange) leaf/twig oil***, Linalyl acetate****, Piper nigrum (Pepper) fruit oil***, Anisaldehyde****, Geranyl acetate****, Nerol****, Maltol****, Heliotropine***, Linalool****, Gamma-decalactone****, Vanillin***

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

* složka z bio raw surovin

* složka z divoce rostoucích rostlin

(M)anasi 7
MNS009
(M)anasi 7 Brand.jpg

Filozofie švédské značky dekorativní kosmetiky (M)anasi 7 tvoří ucelenou koncepci o několika bodech, z nichž lze sestavit základní charakteristiku o jedné větě. Pomalá ruční příprava z pečlivě vybraných, ryzích přírodních surovin v bio kvalitě, jejímž výsledkem jsou jednoduché, maximálně funkční produkty symbiotické s pletí i přírodou a následující současné trendy.

Vysoký standard (M)anasi 7 se zrcadlí také v jedinečné funkčnosti všech přípravků. Jejich celkový počet je omezený, přitom však nabízí téměř nekonečné možnosti. Cílem je nabídnout ženám jednoduchou, praktickou každodenní líčící rutinu bez nutnosti neustále zvažovat, po kterém specializovaném produktu zrovna sáhnout. Současně je ale možné namixovat si ze základní řady barevných odstínů v podstatě jakýkoliv vlastní, po němž srdce zatouží. Tato nadčasová univerzálnost a jednoduchost včak nic neubírá z dalších kvalit, které se od přírodní dekorativky této úrovně očekávají.

close

Oblíbené produkty