menu

Inlight - věda, vášeň, inovace, udržitelnost a respekt

blog-21-2-new_1.jpg

Britská značka luxusní bio kosmetiky INLIGHT si už na našem trhu vydobyla postavení hvězné stálice. Přestože ji tedy není nutno úplně představovat, stojí za to shrnout některé základní informace o tomto miláčkovi mnoha českých žen.

Značka si klade za cíl odhalit a povzbudit přirozenou krásu a vnitřní světlo v každé z nás prostřednictvím zdravé a zářivé pokožky. K přípravě svých produktů vyžívá jen pečlivě vybrané a 100% bio ingredience certifikované autoritou Soil Association podle standardu COSMOS. Tyto ingredience pocházejí z rostlin pěstovaných na vlastním pozemku pod bedlivým dohledem Dr Spiezii, a i díky tomu vynikají výbornými vlastnostmi. Jsou velice bohaté na fytonutrienty, jež se vzájemně doplňují svými funkcemi, jednotlivé složky jsou šetrné k pleti a současně celá jejich produkce klade důraz na ochranu přírodního prostředí. Přípravky Inlight mají hustou olejovo-balzámovou konzistenci, jsou zcela bez přidané vody a jakýchkoliv syntetických látek. Vynikají rovněž okouzlující intenzivní vůní pocházející z bylinných extraktů a přinášející uvolnění a napojení na posilující energii přírody. 

Rostlinné složky jsou na více než měsíc naloženy do za studena lisovaných přírodních olejů. V průběhu toho jsou také vystaveny slunečnímu a měsíčnímu svitu, aby vstřebaly jejich jedinečnou sílu. Jakmile dojde k prosycení olejů bylinnými extrakty, probíhá jejich destilace, po které zůstává jen maximálně čistá a úžasně jemná olejová směs. Posledním krokem je přidání éterických olejů nebo včelího vosku. Takto prostá je ve svém základě výroba této jedinečné kosmetiky. Všechny suroviny se přitom zpracovávají co nejopatrněji, aby byla zachována jejich přirozená integrita a životní síla. Všechny kroky této řemeslné výroby v sobě spojují vědu, vášeň pro krásu, inovace, udržitelnost a respekt k přírodě i člověku.

Dr. Spiezia, autor receptur Inlight, je přesvědčen, že krása je důsledkem synergie mezi vnitřním a vnějším světem. Proto v každé fázi výroby používá unikátní techniky pro zvýšení energie a vitality každé složky. Jeho patentovaný komplex Bio-lipophilic Matrix® je pak jádrem každého produktu značky. Uvedený komplex pomáhá biochemickým, fyziologickým a imunitním procesům pleti, a tím zlepšuje její kvality po všech stránkách. Jeho účinky jsou dnes už ověřené dlouhodobým užíváním mnoha ženami z celého světa a dosvědčené oblibou, kterou si Inlight mezi nimi získal. Patří k těm značkám, do kterých se jednoduše zamilujete. Ten, kdo s ní má osobní zkušenost, to jistě potvrdí. 

Kategorie: Představujeme

Top přírodní kosmetika

Pro Váš přirozený půvab

Neustále vybíráme ty nejkvalitnější a nejzajímavější české i světové značky bio kosmetiky pro péči o pleť i vlasy a perfektní líčení. Sáhneme vždy jen po těch, co jsou opravdu přírodní, opravdu ekologické, opravdu účinné a opravdu netestované na zvířatech. Zkrátka těch, co si na nic nehrají. Zkuste kteroukoliv z nich a přesvědčte se na vlastní kůži.

close

Oblíbené produkty