menu

Second Skin Luxusní přírodní krémový make-up SPF25+
search
  • Second Skin Luxusní přírodní krémový make-up SPF25+
  • Second Skin Luxusní přírodní krémový make-up SPF25+
  • Second Skin Luxusní přírodní krémový make-up SPF25+
  • Second Skin Luxusní přírodní krémový make-up SPF25+

Eye of Horus Second Skin Luxusní přírodní krémový make-up SPF25+

Eye of Horus Second Skin Foundation 

Jemný tekutý makeup s ochranou proti slunečnímu záření a dlouhotrvajícím efektem. Tento inovativní produkt vykouzlí na tváři jakoby druhou pleť s dokonalým přirozeným finišem a barevným tónem. Hravě se nanáší, snadno plynule roztírá a nezvýrazňuje póry nebo vrásky, ve spojení s výborným krycím účinkem tak přinese bezchybný výsledek v podobě sjednocené, rozzářené a úplně přirozeně vyhlížející pleti. Pro výraznější efekt je možné ho vrstvit. Širokospektrální minerální filtr SPF25+ z něj činí skvělého pomocníka pro letní dny, který zkrášlí a zároveň ochrání. Bohaté složení s fytokomplexem rostlinných složek, aminokyselin a posvátných ingrediencí pomáhá pleť vyživit a rozjasnit, redukuje výskyt jemných vrásek a dlouhodobě hydratuje.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 390 Kč
S DPH
Varianta: Light/Medium
Varianta: 50 ml
  • 1 390 Kč

Ke klíčovým složkám makeupu Second Skin patří extrakty moringy a vilínu, habešský olej, makadamový olej a dále ektoin a vitamín E. Hodí se pro všechny typy pleti a každý věk.

Klíčové vlastnosti

  • Obsahuje 98% složek přírodního původu
  • Širokospektrý minerální UV filtr s faktorem SPF25+
  • Poskytuje pleti dlouhotrvající hydrataci
  • Snižuje výskyt jemných vrásek, tmavých skvrn, suchých míst a zánětů
  • Vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé, je ideální pro pleť suchou
  • S možností vrstvení a celodenní výdrží
  • Vyrobeno ručně v Itálii, dodávano v obalu s 50% podílem recyklovaných plastů

Eye of Horus Second Skin Foundation je k dispozici ve 4 opticky smíšených odstínech:

  • Fair/Light - Má neutrální podtón, nejlépe se hodí pro osoby s velmi světlým odstínem pleti.
  • Light/Medium - S neutrálním podtónem, nejlépe se hodí pro ty, kdo mají středně světlou pleť.
  • Warm/Medium - S teplým podtónem, nejvhodnější pro osoby se středně tmavou či olivovou pletí.
  • Deep/Tan - S neutrálním podtónem, nejvhodnější pro osoby s přirozeně tmavým odstínem pleti.

Použití

  • Naneste na obličej a dobře rozetřete, aby došlo k perfektnímu splynutí s pletí.
  • Pro výraznější efekt aplikujte více vrstev.

Složení INCI

Hamamelis Virginiana Water / Hamamelis Virginiana ( Witch Hazel ) Water, Zinc Oxide, C9-12 Alkane, Glycerin, Hexyl Laurate, Dicaprylyl Carbonate, Polyglyceryl – 3, Polyricinoleate, Oleic / Linoleic / Linoleic Polyglycerides, Macadamia Intergrifolia Seed Oil, Polyglyceryl – 4 Isostearate, Sorbitan, Isostearate, Silica, Sodium Chloride, Vegetable Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Oryza Sativa ( Rice )Bran Oil, Mica, Sodium Dehydroacetate, Coco – Caprylacte / Caprate, Oryza Sativa Bran Wax, Oryza Sativa ( Rice) Bran Wax, Rhus Succedanea Fruit Cera / Rhus Succedanea Fruit Wax, Helianthus Annus Seed Cera / Helianthus Annus (Sunflower) Seed Wax, Ectoin, Benzyl Alcohol, Parfum /. Fragrance, Tocopheryl, Aluminium Hydroxide, Crambe Abyssinica Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Sodium Benzoate, Sodium Lauroyl, Glutamate, Potassium Sorbate, Helianthus Annus Seed Oil / Helianthus Annus ( Sunflower) Seed Oil, Lysine, Magnesium Chloride, Tin Oxide. MAY CONTAIN: CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491 /. Iron Oxides, CI 77492 /. Iron Oxides, CI 77499 / Iron Oxides

Eye of Horus
EHR003
9346292002485
Eye of Horus Brand.jpg

Eye of Horus je luxusní australská kosmetická cruelty free značka, promyšleně formulovaná ve známém Byron Bay. Snaží se nabízet prvotřídní kosmetiku, která je čistá, zodpovědná a perfektně propracovaná. Každý produkt vychází jak z tradic tak z vědeckých poznatků s cílem posílit ženy prostřednictvím krásy a komfortnějšího pocitu.

Opakovaně získávaná ocenění Best Product a Best Makeup Brand dosvědčují, že Eye of Horus své cíle naplňuje. Vyniká stejně účinností svých produktů jako integritou při volbě ingrediencí a chlubí se pětihvězdičkovými hodnoceními zákazníků, z nichž se stávají věrní fanoušci značky. Název značky byl inspirován starými Egypťany, průkopníky holistické péče a zkrášlujících rituálů. Ti si pro větší půvab a současně duchovní ochranu zvýrazňovali oči černými očními linkami.

close

Oblíbené produkty