menu

  • Novinka
Eye of Horus Complexion Duo náhradní náplň do konturovací paletky
search
  • Eye of Horus Complexion Duo náhradní náplň do konturovací paletky
  • Complexion Duo náhradní náplň do konturovací paletky

Eye of Horus Complexion Duo náhradní náplň do konturovací paletky

Eye of Horus Complexion Duo Refill

Barevná náplň do přírodní konturovací paletky Complexion Duo.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

450 Kč
S DPH
Varianta: náplň Aura
Varianta: 5 g
  • 450 Kč

Použití

  • Náplň vložte do Eye of Horus Complexion Duo paletky.

Složení INCI

Mica, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Stearate, Kaolin, Moringa Oleifera Seed (Drumstick) Oil, Origanum Vulgare Leaf Extract, Thymus Vulgaris Extract, Cinnamomum Zeylancium Bark Extract, Rosemary Officinalis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Citrus Limon Peel Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Hydrastis Canadensis Root Extract, Olea Europaea Leaf Extract. May Contain: CI77491, CI77492, CI77499, CI77891, CI77007, CI77861

Eye of Horus
EHR032
Eye of Horus Brand.jpg

Eye of Horus je luxusní australská kosmetická cruelty free značka, promyšleně formulovaná ve známém Byron Bay. Snaží se nabízet prvotřídní kosmetiku, která je čistá, zodpovědná a perfektně propracovaná. Každý produkt vychází jak z tradic tak z vědeckých poznatků s cílem posílit ženy prostřednictvím krásy a komfortnějšího pocitu.

Opakovaně získávaná ocenění Best Product a Best Makeup Brand dosvědčují, že Eye of Horus své cíle naplňuje. Vyniká stejně účinností svých produktů jako integritou při volbě ingrediencí a chlubí se pětihvězdičkovými hodnoceními zákazníků, z nichž se stávají věrní fanoušci značky. Název značky byl inspirován starými Egypťany, průkopníky holistické péče a zkrášlujících rituálů. Ti si pro větší půvab a současně duchovní ochranu zvýrazňovali oči černými očními linkami.

close

Oblíbené produkty