menu

  • Novinka
Innersense Hair Love Prep Spray - Stylingový sprej pro objem a tepelnou ochranu vlasů
search
  • Innersense Hair Love Prep Spray - Stylingový sprej pro objem a tepelnou ochranu vlasů
  • Hair Love Prep Spray - Stylingový sprej pro objem a tepelnou ochranu vlasů
  • Hair Love Prep Spray - Stylingový sprej pro objem a tepelnou ochranu vlasů
  • Hair Love Prep Spray - Stylingový sprej pro objem a tepelnou ochranu vlasů

Innersense Hair Love Prep Spray - Stylingový sprej pro objem a tepelnou ochranu vlasů

Innersense Hair Love Prep Spray

Připravte vaše vlasy na jakoukoliv další péči s touhle láskou v lahvičce. Obsahuje vitamín B a rýžový protein, které obnovují sílu a lesk a zároveň zpevňují vlasy od kořínků ke konečkům během stylingu. Baobab a kořen anděliky poskytují péči při tepelném, UV záření a působení životního prostředí. Ideální pro všechny textury vlasů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

330 Kč
S DPH
Varianta: 60 ml
  • 330 Kč
  • 780 Kč
  • perfektní podklad pro jakýkoliv účes
  • chrání vlasy při tepelné úpravě
  • dodává lesk
  • obnovuje vlasové vlákno

Toužíte po produktu, který vaše vlasy ochrání před tepelným zářením, zpevní je a dodá jim celodenní lesk? Vaše hledání je u konce!

Klíčové ingredience:

Baobab - opravuje a poskytuje péči před tepelným, UV zářením a vlivem životního prostředí.

Kořen anděliky - Angelica roste v mírných oblastech, jako je západní Evropa, Himálaj a Sibiř. Andělika působí protizánětlivě a antimikrobiálně. Prokrvuje pokožku, vyživuje vlasy i vlasové bunky.

Rýžový protein - dodává přirozený lesk a zvýrazňuje barvu vlasů, zvyšuje schopnost vlasů vázat vlhkost, zvyšuje pružnost a pevnost v tahu. Tyto pečující látky dodávají lesk a třpyt tím, že ošetřují pokožku hlavy, vlasy a pokožku.

Vitamin B - pomáhá dodávat kyslík a živiny do vlasové pokožky a vlasových folikulů.

Křišťál ametyst - je spojen s korunní čakrou a spojuje nás se svými pronikavými a láskyplnými vlastnostmi. Posiluje představivost a intuici a zdokonaluje myšlenkové procesy. Pomáhá při osvojování nových myšlenek, uvádí myšlenky do praxe.

Použití

  • Rozčešte mokré vlasy a nastříkejte Hair Love do jednotlivých sekcí. Vysušte vzduchem nebo fénem; pro větší objem a plnost vyfoukejte do hladka.

SLOŽENÍ INCI

water/aqua/eau, caprylyl/capryl glucoside, potassium sorbate, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, guar hydroxypropyltrimonium chloride, galactoarabinan, pullulan, sodium phytate, amethyst powder, citric acid, sodium levulinate, panthenol (vitamin b-5), angelica archangelica water, eucalyptus globulus (eucalyptus) leaf oil, linum usitatissimum (linseed) seed oil, glycerin*, chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, eucalyptus globulus (eucalyptus) leaf extract*, ginkgo biloba leaf extract*, aspalathus linearis leaf extract*, honey extract*, hydrolyzed rice protein, sodium pca, sodium lactate, arginine, aspartic acid, pca, glycine, alanine, serine, valine, proline, threonine, isoleucine, histidine, phenylalanine, oryza sativa (rice) extract*, hydrolyzed adansonia digitata (baobab) seed extract, lavandula angustifolia (lavender) flower water, sodium benzoate, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil expressed, citrus limon (lemon) peel oil, citrus reticulata (tangerine) peel oil, cananga odorata flower oil, limonene†, lemon oil terpenes, citral†, linalool†

* certifikovaná bio složka

† přírodní složka esenciálních olejů

Innersense
INR015
close

Oblíbené produkty