menu

Antipodes Grapeseed Čisticí máslo s extraktem ze zrnek vinných hroznů
search
  • Antipodes Grapeseed Čisticí máslo s extraktem ze zrnek vinných hroznů
  • Antipodes Čisticí máslo s extraktem ze zrnek vinných hroznů
  • Antipodes Čisticí máslo s extraktem ze zrnek vinných hroznů
  • Antipodes Čisticí máslo s extraktem ze zrnek vinných hroznů

Antipodes Grapessed Čisticí máslo s extraktem ze zrnek vinných hroznů

Grapeseed Butter Cleanser

Hedvábně jemné čisticí máslo na obličej zanechá vaši pleť božsky svěží a vyčištěnou do hloubky. Zjemněte svou pleť tímto bio přípravkem na čištění obličeje s obsahem vyživujícího kakaového másla, zklidňujícího olivového oleje a oleje z lenovníku novozélandského. Levandule a heřmánek modrý citlivou pleť zklidňují a květ ibišku se postará o jemnou exfoliaci suché pleť.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

710 Kč
S DPH
Varianta: 75 g
  • 710 Kč

Exfoliační čisticí balzám, který pleť zjemňuje a hydratuje a zároveň funguje jako šetrný odličovač make-upu. S vyživujícím kokosovým olejem a vysoce hydratačním olejem z lenovníku novozélandského.

  • Vhodné pro všechny typy pleti.
  • Tento certifikovaný vegetariánský produkt na čištění pleti má také BIO certifikaci.

Klíčové ingredience:

Olej z lenovníku novozélandského - Hluboce hydratuje pleť a jeho antiseptické vlastnosti pomáhají zklidnit podráždění.

Vinanza® z hroznů - Revoluční antioxidační výtažek, který pomáhá zlepšit pružnost a pevnost pleti.

Květ ibišku - Má jemný exfoliační účinek.

Bylo zjištěno, že semínka hroznů Vinanza® obsahují dvojnásobné množství polyfenolických antioxidantů než semínka hroznů pěstovaných kdekoli jinde na světě.*

* Certifikováno dvěma nezávislými organizacemi – společností New Zealand Extracts a novozélandskou výzkumnou a vývojovou vládní zemědělskou společností AgResearch.

Použití

  • Čisticí máslo Antipodes® Grapeseed používejte každé ráno a večer.
  • Tento produkt na čištění pleti, který odstraňuje nečistoty a zjemňuje pleť, jemně vmasírujte na navlhčený obličej a krk.
  • Opláchněte vlažnou a čistou vodou.

SLOŽENÍ

Olea europaea (olive) fruit oil, organic, Butyrospermum parkii (shea) butter, organic, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, organic, Cocos nucifera (coconut) oil, organic, Cera alba (beeswax), organic, silica, jojoba esters, Daucus carota sativa (carrot) seed oil, Lavandula hybrida (lavender) oil, organic, Linum usitatissimum (flax) seed oil, organic, hydrogenated rapeseed oil, Vitis vinifera (grape) seed extract, Hibiscus sabdariffa (hibiscus) flower extract, Matricaria recutita (blue chamomile) flower oil, Theobroma cacao (cocoa) seed butter, organic, Oenothera biennis (evening primrose) oil, organic, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, Pongamia glabra (indian beech) seed oil, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, tocopherol (Vitamin E), glycerin, sorbitan isostearate, Aqua (water), potassium sorbate, benzyl alcohol, parfum

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Antipodes
ATP020
9421900569250
close

Oblíbené produkty