menu

  • Novinka
Codex Labs Antü Petite Discovery Set
search
  • Codex Labs Antü Petite Discovery Set
  • Antü Petite Discovery Set

Codex Labs Antü Petite Discovery Set

Codex Labs Antü Petite Discovery Set

Exkluzivní multifunkční sada Antü, která byla vytvořena pro cestování nalehko. Obsahuje všechny naše nejprodávanější základní produkty pro maximální ochranu před stárnutím pleti a každodenním reaktivním oxidačním stresem. Slouží k obnovení rovnováhy, svěžesti a k podpoře zdravého mikrobiomu. Hrdinou sady je náš patentovaný biotechnologický AntüComplex™ plný rostlinných extraktů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

250 Kč
S DPH
Varianta: 5 ks
  • 250 Kč

Sada obsahuje:

Antü Skin Barrier Repair Moisturizer 5ml

- chrání před záněty a poškozením slunečním zářením

Antü Skin Barrier Repair Serum 5ml

- vyživuje pleť hydratačními látkami bohatými na antioxidanty, které obnovují a posilují kožní bariéru

Antü Refreshing Gel Cleanser 10ml

- jemně čistí pleť, aniž by ji vysušoval

AntüSkin Barrier Repair 5ml

- noční krém, obnovuje a rehydratuje pleť během spánku

Antü Rozjasňující oční krém 5ml

- zpevňuje oční okolí a zesvětluje tmavé kruhy

Codex Labs
COD056
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty