menu

Triple C Přírodní korektor s vitamínem C
search
  • Triple C Přírodní korektor s vitamínem C
  • Triple C Přírodní korektor s vitamínem C
  • Triple C Přírodní korektor s vitamínem C
  • Triple C Přírodní korektor s vitamínem C

Eye of Horus Triple C Přírodní korektor s vitamínem C

Eye of Horus Triple C Concealer 

Korektor posílený 3 formami mocného vitamínu C pro zdravější pleť. Chlubí se intenzivním pigmentem a krémovou texturou, které zaručují vysoké krytí a celodenní výdrž. Je možné ho vrstvit pro dosažení maximálního efektu, ani tak se nebude vrásnit. Hravě zakryje zarudnutí, nedokonalosti pleti, tmavé kruhy kolem očí a opticky zmenší póry. Připraví tím perfektní podklad pro make-up. Díky obsahu rostlinných olejů a vitamínu C napomáhá vyživení pleti a stimuluje tvorbu kolagenu, při pravidelném používání tak zlepší kvalitu pleti a zredukuje jemné linky a vrásky. Působí rovněž antioxidačně pro ochranu pleti proti poškození vlivem prostředí.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

760 Kč
S DPH
Varianta: Dark Ochre
Varianta: 7,5 ml
  • 760 Kč

Triple C korektor je k dispozici v odstínech vhodných pro každý tón pleti:

Lightest Porcelain - s broskvovým podtónem pro velmi světlou (porcelánovou) pleť

Light Alabaster - se žlutým podtónempro světlou pleť

Medium Sand - se zlatavým podtónempro světlou až středně světlou pleť

Dark Ochre - s broskvovým podtónem pro střední až tmavší pleť

Deep Earth - s teplým podtónem pro středně tmavou až tmavou pleť

Tan Dune - se zlatavým podtónem pro přirozeně tmavou pleť

Rich Amber - s neutrálním podtónem pro tmavou pleť

Deepest Terra - s neutrálním podtónem pro velmi tmavou pleť

Eye of Horus Triple C Concealer

Použití

  • Naneste korektor aplikátorem na pleť pod očima pro zakrytí zarudnutí, tmavých kruhů a nedokonalostí.
  • Rozetřete pomocí kosmetického štětce nebo jemně vklepejte prstem, dokud nebude povrch pleti hladký.
  • Stejnou technikou naneste na všechny oblasti obličeje, které chcete rozjasnit nebo vylepšit jejich vzhled.
  • Pro větší krytí naneste podle potřeby na požadovaná místa opakovaně a rozetřete do hladka.

Složení INCI

Aqua / Water, Centaurea Cyanus Flower Water, Zinc Oxide, Dicaprylyl Ether, Polyglyceryl – 3, Diisostearate, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Silica, Glycerin, Cocoglycerides, Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Jojoba Esters, Oryza Sativa Starch / Oryza Sativa (Rice)Starch, Magnesium Sulfate, Helianthus Annuus Seed Cera/ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Simmondsia Chinensis Seed Oil/ Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Aluminum Hydroxide, Tocopherol, Honokiol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Sodium Lauroyl, Glutamate, Polyglycerin – 3, Acacia Decurrens Flower Cera/ Acacia Decurrens Flower Wax,Sodium Phytate, Lysine, Helianthus Annuus Seed Oil / Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Benzyl Alcohol, Magnesium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alcohol. (+/-) MAY CONTAIN C1 77891/Titanium Dioxide, C1 77492/Iron Oxides, C1 77491/Iron Oxides, C1 77499/Iron Oxides

Eye of Horus
EHR001
9346292000207
Eye of Horus Brand.jpg

Eye of Horus je luxusní australská kosmetická cruelty free značka, promyšleně formulovaná ve známém Byron Bay. Snaží se nabízet prvotřídní kosmetiku, která je čistá, zodpovědná a perfektně propracovaná. Každý produkt vychází jak z tradic tak z vědeckých poznatků s cílem posílit ženy prostřednictvím krásy a komfortnějšího pocitu.

Opakovaně získávaná ocenění Best Product a Best Makeup Brand dosvědčují, že Eye of Horus své cíle naplňuje. Vyniká stejně účinností svých produktů jako integritou při volbě ingrediencí a chlubí se pětihvězdičkovými hodnoceními zákazníků, z nichž se stávají věrní fanoušci značky. Název značky byl inspirován starými Egypťany, průkopníky holistické péče a zkrášlujících rituálů. Ti si pro větší půvab a současně duchovní ochranu zvýrazňovali oči černými očními linkami.

close

Oblíbené produkty