menu

  • Novinka
Inlight Zpevňující sérum na krk a dekolt
search
  • Inlight Zpevňující sérum na krk a dekolt
  • Zpevňující sérum na krk a dekolt

Inlight Zpevňující sérum na krk a dekolt

Inlight Neck Firming Serum

Koncentrované bylinné sérum pro zpevnění, vyhlazení a omlazení pokožky krku a dekoltu, které kombinuje účinnou řadu organických bylinných extraktů se stahujícími a antioxidačními vlastnostmi a „suché“ oleje stimulující elastin a kolagen.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 995 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 89 Kč
  • 1 995 Kč

Pokožka na krku a v dekoltu má jiné složení než pleť na obličeji. Je téměř stejně jemná jako kůže na očních víčkách. Kvůli nižšímu počtu mazových žláz je tenčí a sušší, obsahuje méně kolagenu a je náchylnější ke vzniku vrásek. Kromě přirozeného působení gravitace a slunečních paprsků má velký vliv na předčasné stárnutí pokožky krku a dekoltu (a nejen jich) tzv. tech-nech neboli technologický krk. Kvůli používání mobilních telefonů, tabletů a počítačů jsou svaly, vazy a páteř v nepřirozené poloze. Nebyly totiž uzpůsobeny k tomu, aby udržovaly hlavu ve stálém předklonu, který je zatěžuje. To samozřejmě přispívá i k předčasnému stárnutí kůže v oblasti krku a dekoltu. MUDr. Mariano Spiezia nasadil do boje jako hlavního hrdinu superúčinný olej z ořechů cacay, který po léta patřil k nejstřeženějším tajemstvím Amazonie.

Vlastnosti séra

  • Je bohaté na přírodní retinol (vitamin A proti stárnutí), vitamin E a kyselinu linolovou (vitamin F), které podporují tvorbu kožních buněk a zároveň zmírňují stárnutí pleti včetně tmavých skvrn.
  • Lehká oříšková vůně cacay v kombinaci s jemnými tóny jalovce a cypřiše mu dodává neodolatelně hřejivou a exotickou vůni.
  • „Suché“ oleje obsažené v séru se do pokožky vstřebají během několika vteřin a mají skvělé hydratační účinky.
  • Kombinace některých z nich spolu s vysokou koncentrací rostlinných výtažků v produktech Inlight pomáhá stimulovat tvorbu kolagenu.
  • Olej z hroznových semínek je mimořádně antioxidační. Pomáhá při ochraně pleti před poškozením volnými radikály i před UV zářením.
  • Extrakt z Camu Camu přispívá k celkovému účinku adstringentními, antioxidačními a protizánětlivými vlastnostmi. Obsahuje množství minerálů (sodík, draslík, vápník, zinek, hořčík, mangan a měď), což jsou dokonalí spojenci pro udržení pružnosti pokožky.
  • Výtažek ze zelené kávy přináší vysokou koncentraci esenciálních mastných kyselin, sterolů a vitaminu E – silných antioxidantů podporujících zdraví a pružnost pokožky.
  • Chrání proti UV záření.
  • Jedná se o produkt malé rodinné firmy sídlící v britském Cornwallu.
  • Je vyroben ručně na základě vlastní dlouho vyvíjené receptury.
  • Neobsahuje parabeny, SLS, ropné deriváty, ftaláty, syntetické látky atd.
  • Má ekologické balení; a díky 100% BIO složení je šetrné k člověku i přírodě.

Použití

  • Stiskněte 2 – 3x pumpičku a zahřejte sérum v dlaních. Zvolna zvedněte bradu vzhůru, čímž protáhnete krk a páteř, a jemně vmasírujte přípravek směrem od dekoltu ke krku až po čelisti. Opakujte 3–5krát.
  • Sérum aplikujte každé ráno i večer v kombinaci s vaším oblíbeným hydratačním olejem či balzámem INLIGHT® pro maximální rozzáření pleti.
  • Tip: Na závěr rituálu poklepejte dlaněmi pokožku krku směrem dolů k hrudníku. Tento opačně směřující pohyb skvěle podpoří proudění lymfy.

Složení INCI

Sesamum indicum (seznamový olej)*, olea europaea (olivový olej)*, corylus avellana (olej z lískových ořechů)*, persea gratissima (avokádový olej)*, simmondsia chinensis (jojobový olej)*, rosa rubiginosa (šípkový olej)*, helianthus annuus (slunečnickový olej)*, vitis vinifera (olej z hroznových jader)*, oenothera biennis (pupalkový olej)*, cupressus sempervirens (olej z cypřišových listů)*, daucus carota sativa (výtažek z mrkve)*, rosmarinus officinalis (výtažek z listů rozmarýnu)*, caryodendron orinocense (olej z ořechů caycay)*, citrus aurantium bergamia (olej z listů bergamotu)*, citrus limon (olej z citronové kůry)*, cymbopogon martini (olej z palmarosy)*, juniperus communis (olej z plodů jalovce)*, lavandula angustifolia (levandulový olej)*, spiraea ulmaria (výtažek z polníčku)*, centella asiatica (výtažek z pupečníku asijského)*, arctium lappa (výtažek z kořene lopuchu)*, citrus limon (výtažek z citronové kůry)*, zingiber officinale (výtažek z oddenku zázvoru)*, camellia sinensis (výtažek z listů zeleného čaje)*, coffea arabica (výtažek ze zrn zelené kávy)*, calendula officinalis (výtažek z měsíčků lékařského)*, centaurea cyanus (výtažek z květu chrpy)*, hamamelis virginiana (výtažek z listů vilínu)*, myrciaria dubia (výtažek z plodů camu camu)*, rosa damascena (výtažek z květů růže)*

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Inlight
INL062
5060489781918
close

Oblíbené produkty