menu

  • Novinka
Innersense Quiet Calm Curl Control - Stylingový krém pro definici vln
search
  • Innersense Quiet Calm Curl Control - Stylingový krém pro definici vln
  • Quiet Calm Curl Control - Stylingový krém pro definici vln
  • Quiet Calm Curl Control - Stylingový krém pro definici vln

Innersense Quiet Calm Curl Control - Stylingový krém pro definici vln

Innersense Quiet Calm Curl Control

Hydratujte a definujte své kudrny s pomocí stylingového krému Quiet Calm Curl Control. Tenhle zázračný pomocník navíc odstraňuje krepatění a vyhlazuje texturu vlasů díky směsi certifikovaného organického bambuckého másla, čaje rooibos a medového extraktu. Vůně certifikovaného organického oleje z pomerančových květů a plumérie vytváří pocit klidu a rovnováhy a zůstává ve vlasech přítomna dlouho po použití. Funguje dobře na všechny typy vlasů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

780 Kč
S DPH
Varianta: 295 ml
  • 280 Kč
  • 780 Kč
  • 1 990 Kč
  • definuje kudrny
  • vyhlazuje vlasy a zabraňuje krepatění
  • hydratuje
  • vhodný zejména pro přirozeně kudrnaté vlasy

Stylingový krém vonící jako kytice pomerančového květu a plumérie pro zkrocení vln.

Klíčové ingredience:

Bambucké máslo - přirozeně definuje a zesiluje kudrliny a vlny. Zjemňuje a hydratuje vlasy a dodává jim vlhkost.

Olej z pomerančových květů - definuje a zintenzivňuje kudrny a vlny a zároveň dodává harmonizační a povznášející přírodní aromatický nádech.

Čaj rooibos - obsahuje 50krát více antioxidantů než zelený čaj a pro své obrovské léčivé schopnosti a vlastnosti proti stárnutí je nazýván "zázračným čajem".

Olej z rýžových otrub a výtažek z ovesných jader - přirozeně hydratuje a posiluje vlasy, uhlazuje jejich kutikuly, zlepšuje pružnost a zajišťuje kontrolu krepatění. Vysoké množství antioxidantů navíc neutralizuje volné radikály a snižuje projevy stárnutí.

Použití

  • Prsty jemně vmačkejte produkt do vlhkých vlasů. Pro výrazné kudrny je vyfoukejte pomocí difuzéru nebo nechte uschnout na vzduchu.

SLOŽENÍ INCI

water, glycerin, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, glyceryl stearate, oryza sativa (rice) bran oil, citrus aurantium dulcis peel oil*, butyrospermum parkii (shea butter)*, gluconolactone, calcium gluconate, sorbitol powder, cetrimonium chloride, tocopherol, potassium sorbate, nelumbium speciosum (lotus) flower oil*, plumeria alba (frangipani) flower extract, avena sativa (oat) seed extract, vaccinium macrocarpon (cranberry) seed oil*, chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, eucalyptus globulus leaf extract*, ginkgo biloba leaf extract*, aspalathus linearis leaf extract*, schoenanthus (lemongrass) extract*, honey extract*, sodium benzoate, citric acid, vaccinium macrocarpon (cranberry) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, linalool**, limonene**

* certifikovaná bio složka

† přírodní složka esenciálních olejů

Innersense
INR006
close

Oblíbené produkty