menu

Nui Cosmetics Přírodní kompaktní bronzer
search
  • Nui Cosmetics Přírodní kompaktní bronzer
  • Nui Cosmetics Přírodní kompaktní bronzer

Nui Cosmetics Přírodní kompaktní bronzer

NUI Cosmetics Natural Pressed Bronzer

Přírodní veganský velmi jemně namletý kompaktní bronzer z rýžového prášku a vybraných olejů dodá pleti opálený a zlatavě rozjasněný vzhled. Zároveň jí zajišťuje ochranu a výživu. Jeho přírodní složení nezatěžuje pleť a neucpává póry. Využít ho můžete i jako konturovací pudr na tvář i dekolt.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 260 Kč
S DPH
Varianta: Matiti
Varianta: 12 g
  • 1 260 Kč
Produkt je k dispozici v jiných variantách

Jeho obal je kompletně recyklovatelný, neboť je vyroben z recyklovaného papíru. Mezi klíčové ingredience patří rýžový prášek, jojobový olej a olej z hroznových jader a vitamín E. Tyto složky mají uklidňující a ochranný účinek, hydratují a regenerují pokožku bez ucpávání pórů. Extrakty bylin jako je tymián, oregano, rozmarýn a levandule mají ochranné antiseptické a antioxidační vlastnosti. Tyto složky maji v produktu také konzervační účel.

Použití

  • Bronzer naneste širokým či skoseným štětcem a nanášejte na vrcholky lícních kostí, na hřbet nosu, do středu čela, brady a nezapomeňte i na dekolt.
  • Využít ho také můžete jako oční stín. 

Složení INCI

Oryza Sativa (Rice) Powder*°, Silica, Titanium dioxide (CI 77891), Mica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*°, CI 77499, Magnesium Stearate, CI 77491, CI 77492, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*°, Tocopherol (Vitamin E)°, Origanum Vulgare (Oregano) Leaf Extract*°, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract°, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract*°, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*°, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract°, Hydrastis Canadensis (Goldenseal) Root Extract°, Linalool**, Limonene**, Geraniol**

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Nui Cosmetics
NUI015
close

Oblíbené produkty