menu

Eye of Horus Goddess tužka na oči
search
  • Eye of Horus Goddess tužka na oči
  • Goddess Tužka na oči
  • Goddess Tužka na oči
  • Goddess Tužka na oči

Eye of Horus Goddess Tužka na oči

Eye of Horus Goddess Pencil 

Tužky na oči od Eye of Horus vynikají krémovou texturou a dlouhou výdrží. Intenzivními pigmenty v řadě odstínů od černého po bílý dokáží zkrášlit jakékoliv oči a během chvilky vykouzlit pohled divoce uhrančivý stejně jako něžně nevinný. Jsou voděodolné, takže se o svůj look nemusíte během dne strachovat. Jejich formule obsahuje vedle moringového oleje samozřejmě jen další prvotřídní ingredience, snesou je proto i velmi citlivé oči. Výjimečnost těchto tužek dokazují získaná ocenění.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

550 Kč
S DPH
Varianta: Smokey Black
Varianta: 1,2 g
  • 550 Kč

Eye of Horus Goddes Pencil

Použití

  • Lehce přejeďte tužkou podél linie oka. Pro ještě lepší efekt nezapomeňte na řasenku řady Goddess.

Složení INCI

Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Candelilla Cera, Isododecane, Cera Alba, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Cera Carnauba, Silica Dimethyl Silylate, Phenoxyethanol, Moringa Oleifera Seed Oil. May Contain: CI 77499, CI 77491

Eye of Horus
EHR007
9369999301576
Eye of Horus Brand.jpg

Eye of Horus je luxusní australská kosmetická cruelty free značka, promyšleně formulovaná ve známém Byron Bay. Snaží se nabízet prvotřídní kosmetiku, která je čistá, zodpovědná a perfektně propracovaná. Každý produkt vychází jak z tradic tak z vědeckých poznatků s cílem posílit ženy prostřednictvím krásy a komfortnějšího pocitu.

Opakovaně získávaná ocenění Best Product a Best Makeup Brand dosvědčují, že Eye of Horus své cíle naplňuje. Vyniká stejně účinností svých produktů jako integritou při volbě ingrediencí a chlubí se pětihvězdičkovými hodnoceními zákazníků, z nichž se stávají věrní fanoušci značky. Název značky byl inspirován starými Egypťany, průkopníky holistické péče a zkrášlujících rituálů. Ti si pro větší půvab a současně duchovní ochranu zvýrazňovali oči černými očními linkami.

close

Oblíbené produkty