menu

  • Novinka
Cannor Detox drink 5v1
search
  • Cannor Detox drink 5v1
  • Cannor Detox drink 5v1
  • Cannor Detox drink 5v1

Cannor Detox drink 5v1

Zásaditý drink a vitamínová bomba, která upravuje pH vnitřního prostředí těla. Obsahuje 4 superpotraviny a prebiotika pro komplexní buněčnou výživu. Bez přemáhání: s jemnou příchutí citrónu a máty. Jedna čajová lžička denně prospěje tělu na mnoha rovinách: pomůže imunitě, překyselenému organismu, trávení, zatočí s únavou, poskytne tělu vyváženou skladbu živin. Detox drink 5v1 je měsíční kúra, kterou můžete zahájit i zopakovat kdykoliv během roku. Vhodné pro vegany.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Cannor v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - produkt Cannor dle nabídky.

399 Kč
S DPH
Varianta: 150 g
  • 399 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Superpotravina no. 1: Chlorella Chlorella je druh jednobuněčné sladkovodní řasy. Je bohatá na aminokyseliny, beta-karoten, draslík, fosfor, hořčík, železo, zinek a komplex vitamínů skupiny B. Chlorella má příznivý vliv na: normální činnost srdce a cév, normální činnost střev a jater, přirozenou obranyschopnost pročištění, normální činnost střevního traktu, mikrobiální rovnováhu imunitu, energii, vitalitu.

Superpotravina no. 2: Spirulina Spirulina je jednobuněčný organismus, obsahuje mnoho vitamínů, minerálů, aktivních enzymů a více než 50 % bílkovin, což ji řadí mezi potraviny nejvíce bohaté na proteiny. Spirulina obsahuje 3x více bílkovin než hovězí maso nebo ryby. Přispívá ke zdraví kostí i pocitu sytosti, pomáhá při růstu a vývoji těla. Dále obsahuje: Aminokyseliny (především arginin), vitamíny skupiny B – B1, B2, B3, B6, B12, draslík, vitamín E, vápník, železo, chlorofyl, betakarotén.

Superpotravina no. 3: Mladý ječmen Mladý zelený ječmen je ječmen, který teprve roste, klíčí a tvoří malé zelené lístečky s mnoha benefity pro lidský organismus. Působí zásadotvorně a upravuje pH vnitřního prostředí těla. Díky obsahu vitamínů a minerálů je vhodný k celkovému povzbuzení organismu Eliminuje nepříjemné tělesné pachy V kombinaci s chlorellou je vhodný pro detoxikaci organismu Doporučovaný při očistných kúrách a dietách

Superpotravina no. 4: Baobab Prášek z plodů Baobabu patří do skupiny tzv. superpotravin. Čím nám prospěje? Baobab plody obsahují 6x více vitamínu C než pomeranče Obsahuje více vápníku než mléko, má tak pozitivní vliv na kosti a stav zubů, posiluje stěny cév a pomáhá proti nachlazení a chřipkám Je silný antioxidant Baobab prášek je bohatý na vlákninu, která pomáhá urychlovat metabolismus a má blahodárný vliv na náš trávicí systém

A prebiotikum navíc: Inulin Inulin je přírodní vláknina z kořene čekanky bohatá na prebiotické kultury. Prebiotika pomáhají při krmení a zvyšování počtu dobrých bakterií v našem trávicím systému Pro svůj obsah zdraví prospěšných střevních bakterií má inulin přímý vliv na celý náš imunitní systém Snižuje glykemický index v krvi, hladinu chlolesterolu, při dlouhodobém používání pomáhá snižovat tělesnou hmotnost Podporuje vstřebávání celé řady minerálů a tím působí i na kvalitu naší pokožky, vlasů i nehtů Složení: Inulin, chlorella, spirulina, zelený ječmen, baobab, kyselina citronová, přírodní citronová příchuť, přírodní mátová příchuť.

Použití

  • Jedna čajová lžička denně. Zamíchat ji můžete do vody, přidat plátek citrónu či lístky máty pro podtržení chuti. Nebo ji zamíchat do ranního smoothie či čerstvě vymačkané ovocné šťávy.
  • Balení Detox drink 5v1 (150g) vydrží 30 dnů pravidelného užívání.
Cannor
CNR049
8594203000810
close

Oblíbené produkty