menu

  • Novinka
Alkemilla VIPERA Přírodní liftingové sérum s kolagenem a zmijími peptidy
search
  • Alkemilla VIPERA Přírodní liftingové sérum s kolagenem a zmijími peptidy

Alkemilla VIPERA Přírodní liftingové sérum s kolagenem a zmijími peptidy

Alkemilla Viper Filler Effect Serum

Vyživující, liftingové a zpevňující sérum na obličej, které redukuje výskyt vrásek a zabraňuje jejich tvorbě. Poskytuje intenzivní liftingový efekt díky účinnému působení peptidů ze zmijího séra a kyseliny hyaluronové o 3 molekulových hmotnostech. Sérum posílené vitaminem C a přírodním kolagenem chrání mladistvost epidermis a revitalizuje tkáně působením proti oxidačním procesům. Zesiluje zářivost pleti díky antioxidačním složkám, koriguje důsledky ochablosti obličejových svalů tím, že se zaměřuje na konkrétní projevy jako jsou linky a vrásky, a zlepšuje celkový vzhled obličeje. Má viditelný regenerační účinek a podporuje obnovu vitality pleti, což se projevuje větším rozjasněním a pevností obličeje.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

590 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 590 Kč
  • obsahuje kolagen pro zlepšení kvality pleti
  • vyživuje pleť a dodává jí objem
  • má rozjasňující efekt

Použití

  • Po důkladném vyčištění a tonizaci pleti naneste sérum na obličej, krk a dekolt a jemně masírujte, dokud se zcela nevstřebá.

Složení INCI

Aqua [Water], Glycerin, Sorbitol, Lactobionic acid, Inulin, Sodium hyaluronate, Xanthan gum, Citric acid, Hydrolyzed collagen, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium glutamate diacetate, Parfum [Fragrance], Oryza sativa (Rice) extract, Saccharomyces ferment lysate filtrate, Hydrolyzed elastin, Sodium ascorbyl phosphate, Dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate, Sodium benzoate, Potassium sorbate

Alkemilla
ALK130
close

Oblíbené produkty