menu

Alkemilla 90/60/90 Tělový peeling s kyselinami
search
  • Alkemilla 90/60/90 Tělový peeling s kyselinami

Alkemilla 90/60/90 Tělový peeling s kyselinami

Tento peeling využívá exfoliační účinky výtažku z citronu, kyseliny glykolové, kyseliny citronové a kyseliny mandlové k odstranění odumřelých buněk a stimulaci jejich obnovy. Jeho složení je bohaté na účinné látky, jako jsou měsíček, aloe, sléz a bahenní sléz, které hydratují, zklidňují a dodávají kůži hladkost a zářivost. Je ideální před aplikací krémů, protože usnadňuje vstřebávání účinných látek v nich obsažených.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

365 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 365 Kč

Použití

  • Jemnou masáži aplikujte na vlhkou pokožku, nechte působit několik minut. Následně opláchněte vodou.

Složení INCI

Aqua [Water] (Eau), Glycerin, Glycolic acid, Propanediol, Mandelic acid, Citric acid, Lactic acid, Sodium surfactin, Althaea officinalis root extract (*), Malva sylvestris (Mallow) flower/leaf extract (*), Calendula officinalis flower extract (*), Aloe barbadensis leaf extract (*), Citrus limon (Lemon) fruit extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Passiflora edulis fruit extract, Linum usitatissimum (Linseed) seed extract (*), Urea, Benzyl alcohol, Ammonium hydroxide, Caprylyl/capryl glucoside, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Glyceryl caprylate, Polyglyceryl-6 oleate, Sodium cocoyl glutamate.

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

Alkemilla
ALK090
8051414385070
close

Oblíbené produkty