menu

Bio Lipstick Přírodní rtěnka
search
  • Bio Lipstick Přírodní rtěnka
  • Bio Lipstick Přírodní rtěnka
  • Bio Lipstick Přírodní rtěnka
  • Bio Lipstick Přírodní rtěnka
  • Bio Lipstick Přírodní rtěnka

Eye of Horus Bio Lipstick Přírodní rtěnka

Eye of Horus Bio Goddess Lipstick 

Objevte v sobě božskou podstatu s rtěnkami Goddess inspirovanými nejmocnějšími bohyněmi světových pantheonů. Tato prémiová saténová rtěnka je plná vzácných rostlinných olejů a jedinečných extraktů z mořské flóry. Rtům kromě nádherného pigmentu poskytne také výživu, hydrataci a zvláční je. Jemná, krémová, na rtech komfortní, na pohled okouzlující, prostě božská.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

690 Kč
S DPH
Varianta: Gaia Spice
Varianta: 4 g
  • 690 Kč

Receptura rtěnek Goddess je 100% veganská a 98% ingrediencí je ryze přírodního původu. Její ekologický obal je biologicky rozložitelný.

Eye of Horus Goddess Lipstick

Použití

  • Nanášejte jemným plynulým tahem od středu rtů směrem k okrajům.

Složení INCI

Ricinus Communis Seed Oil/Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Octyldodecanol, Olus Oil/Vegetable Oil, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla ) Wax, Squalane, Helianthus Annuus Seed Cera, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Trihydroxystearin, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl. - 3, Diisostearate, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dictyopteris Membranacea Extract. May contain: C1 77891/Titanium Dioxide, C1 77019/Mica, C1 77491 Iron Oxides, C1 77492/Iron Oxides, C1 19140 Yellow 5 Lake, C1 15850 Red 6, C1 77499, Iron Oxides, C1 77861 Tin Oxide, C1 15850/Red 7, C1 42090/Blue 1 Lake

Eye of Horus
EHR017
9346292001761
Eye of Horus Brand.jpg

Eye of Horus je luxusní australská kosmetická cruelty free značka, promyšleně formulovaná ve známém Byron Bay. Snaží se nabízet prvotřídní kosmetiku, která je čistá, zodpovědná a perfektně propracovaná. Každý produkt vychází jak z tradic tak z vědeckých poznatků s cílem posílit ženy prostřednictvím krásy a komfortnějšího pocitu.

Opakovaně získávaná ocenění Best Product a Best Makeup Brand dosvědčují, že Eye of Horus své cíle naplňuje. Vyniká stejně účinností svých produktů jako integritou při volbě ingrediencí a chlubí se pětihvězdičkovými hodnoceními zákazníků, z nichž se stávají věrní fanoušci značky. Název značky byl inspirován starými Egypťany, průkopníky holistické péče a zkrášlujících rituálů. Ti si pro větší půvab a současně duchovní ochranu zvýrazňovali oči černými očními linkami.

close

Oblíbené produkty