menu

  • Novinka
Innersense I Create Lift Volumizing Foam - Objemová pěna na vlasy
search
  • Innersense I Create Lift Volumizing Foam - Objemová pěna na vlasy
  • I Create Lift Volumizing Foam - Objemová pěna na vlasy
  • I Create Lift Volumizing Foam - Objemová pěna na vlasy

Innersense I Create Lift Volumizing Foam - Objemová pěna na vlasy

Innersense I Create Lift Volumizing Foam

Lehká stylingová pěna I Create Lift Volumizing Foam pro zvednutí kořínků a vytvoření objemu. Je lehká jako pírko a v jejím složení najdete pouze čisté a aktivní ingredience, jako je certifikovaná organická aloe vera, med nebo cukrová třtina. Ideální pro všechny typy vlasů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

330 Kč
S DPH
Varianta: 70 ml
  • 330 Kč
  • 800 Kč
  • pro zvednutí kořínků a vytvoření objemu
  • obsahuje med a cukrovou třtinu pro fixaci
  • aloe vera zajišťuje hydrataci

Pěna lehká jako pírko s maximálním výsledným objemem.

Klíčové ingredience:

Certifikovaná organická aloe vera - všestranný a lehký hydratační přípravek a posilovač vlasů, který zanechává hedvábnou strukturu.

Certifikovaný organický med - přirozeně udržuje vlhkost a dodává účesům pevnost a lesk. Náš med pochází z udržitelných a etických zdrojů od místních dodavatelů.

Cukrová třtina - poskytuje lehkou fixaci, zesiluje hustotu vlasů a zlepšuje ovladatelnost.

Použití

  • Naneste 1-2 pumpičky pěny na prsty a jemně je vmasírujte do vlasů. Rozptylte nebo vysušte na vzduchu pro zvýraznění textury nebo vyfoukejte do hladka.

SLOŽENÍ INCI

water, pullulan, galactoarabinan, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, glycerin, caprylyl/capryl glucoside, gluconolactone, sodium benzoate, calcium gluconate, hydrolyzed rice protein, decyl glucoside, lauryl glucoside, sorbitol, potassium sorbate, cananga odorata flower oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, salvia sclarea (clary) oil, vanillin, pogostemon cablin (patchouli) oil, glycine soja (soybean) oil, hydroxypropyltrimonium honey, sorbic acid, citric acid, diheptyl succinate, capryloyl glycerin/sebacic acid copolymer, vaccinium macrocarpon (cranberry) seed oil, vitis vinifera (grape) seed oil, cucurbita pepo (pumpkin) seed oil*, macadamia ternifolia seed oil, macelignan, tocopherol, linalool**, limonene**

* certifikovaná bio složka

† přírodní složka esenciálních olejů

Innersense
INR003
close

Oblíbené produkty