menu

  • -20%
Nourish London Protect Osvěžující čisticí krém na obličej
search
  • Nourish London Protect Osvěžující čisticí krém na obličej

Nourish London PROTECT Osvěžující čisticí krém na obličej

Protect Refreshing Cleanser

Jemný krémový čistící přípravek, který obsahuje trojici jemných aktivních látek ovocného původu bohatých na vitamíny, které odstraňují make-up a každodenní nečistoty. Je také bohatý na antioxidanty a ideální pro normální až suchou pleť.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Nourish London v hodnotě nad 599Kč DÁREK ZDARMA - produkt Nourish London dle nabídky.

495 Kč
396 Kč Sleva 20%
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 396 Kč

Antioxidační vitamín C z čerstvých organických citronů pomáhá chránit vlastní kolagen pokožky před stresem způsobeným stárnutím a znečištěním. Esenciální olej z mandarinky je známý jako jemné a omlazující pleťové tonikum, stejně jako esenciální olej ze sladkého pomeranče. Během čištění je suchá pleť optimálně hydratována a zároveň je stimulována syntéza kolagenu. Pro pevnější a hladší pleť!

Použití

  • Malé množství čistícího přípravku naneste na vatový tampon a očistěte si obličej. Opláchněte pokožku vodou a jemně ji osušte.

Složení INCI

Aqua (water), Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Glycerin**, Butyrospermum parkii (shea) butter*, Glyceryl stearate, Borago officinalis (borage) seed oil*, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice powder*, Citrus sinensis (orange) peel oil expressed*, Citrus nobilis (mandarin) peel oil expressed*, Citrus limon (lemon) fruit powder*, Sodium levulinate, Levulinic acid, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Xanthan gum, Potassium sorbate, Limonene, Linalool

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Nourish London
NOU009
609728243746
close

Oblíbené produkty