menu

  • Novinka
Pestle & Mortar Obnovující čisticí pleťový gel
search
  • Pestle & Mortar Obnovující čisticí pleťový gel
  • Obnovující čisticí pleťový gel
  • Obnovující čisticí pleťový gel

Pestle & Mortar Obnovující čisticí pleťový gel

Pestle & Mortar Renew Gel Cleanser

100% přírodní nepěnivý čisticí gel na obličej obohacený o ovocné enzymy a superoxid dismutázu, který zanechává pleť hloubkově vyčištěnou, svěží a rozjasněnou. Čistě organické lehké složení gelu zlepšuje tón a strukturu pleti, stahuje póry a chrání ji proti předčasnému stárnutí. Gel je velmi lehký a radost udělá všem typům pleti, i té nejcitlivější, bez pocitu pnutí. Neobsahuje parabeny, minerální oleje, sulfáty, silikony, propylenglykol ani syntetické parfemace.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 159 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 1 159 Kč

Obnovující čisticí pleťový gel je ideálním produktem jako první krok ve vašem dvoufázovém čištění pleti, které je pro zdraví pleti velmi důležité. První čištění odstraní všechny stopy make-upu a SPF, aniž by pleť zbavilo přirozených olejů. Druhé čištění jemně exfoliuje a leští pleť. To znamená, že vaše pleť je řádně vyčištěná a schopná plně absorbovat účinné látky z ostatních produktů vaší rutiny, jako jsou séra, krémy a tonika.

  • Hloubkově čistí, hydratuje a obnovuje pokožku.
  • Zanechává pleť rozzářenou a svěží.
  • Vyrovnává tón pleti a zlepšuje strukturu pokožky.
  • Stahuje póry a bojuje proti známkám stárnutí pleti.

Klíčové ingredience:

Superoxid dismutáza: Zklidňuje záněty, bojuje proti volným radikálům a chrání před předčasným stárnutím.

Extrakt z papáji: Zklidňuje záněty, stahuje póry a obnovuje pleť.

Extrakt z manga: Hydratuje, rozjasňuje a celkově zlepšuje stav pleti.

Jojobový olej: Udržuje elasticitu pleti, vyživuje a navrací pleti vlhkost.

Použití

  • Aplikujte množství jednoho stlačení pumpičky na suchou pleť a vmasírujte. Pro smytí gelu doporučujeme použít navlhčený teplý ručník. Používejte ráno i večer, nejlépe jako druhý krok čistění po použití čistícího balzámu.

SLOŽENÍ INCI

Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aqua, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Leuconostoc/Radish Root ferment Filtrate, Superoxide Dismutase, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Tocopherol, Sucrose Palmitate, Dehydroacetic Acid, Sucrose Stearate, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Annatto (CI75120)

* složka z bio zemědělské produkce

Pestle & Mortar
PEM008
close

Oblíbené produkty