menu

Antipodes Eve Bio retinolové sérum na vrásky
search
  • Antipodes Eve Bio retinolové sérum na vrásky
  • Antipodes Eve Bio retinolové sérum na vrásky
  • Antipodes Eve Bio retinolové sérum na vrásky
  • Antipodes Eve Bio retinolové sérum na vrásky

Antipodes Eve Bio retinolové sérum na vrásky

Eve Bio Retinol Line Reduction Serum

Toto anti-aging olejové sérum s přírodní formou retinolu (bakuchiolem) je dokonalým řešením pro hladší a zářivější pleť. Stimuluje tvorbu kolagenu a redukuje výskyt vrásek díky obsaženým organickým olejům a přírodním vitamínům. Exotický opunciový olej a australský olej ze švestky Kakadu jsou obohaceny o ochranné antioxidanty, které pleť zpevňují. Hedvábná textura koncentrátu je šetrná k pleti a rychle se vstřebává, aniž by zanechávala mastný film. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Antipodes v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - plnohodnotný produkt Antipodes dle aktuálního výběru.

890 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 890 Kč
  • Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti a lze jej používat ráno i večer.
  • Krásná vůně růže dodává séru luxusní nádech.
  • Sérum je umístěno v recyklovatelné skleněné nádobce, má kosmetický certifikát a je veganské a udržitelné.

Použití

  • Každý den vmasírujte 3–4 kapky pleťového séra na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a poté použijte svůj oblíbený kolagenový krém na obličej Lilme Caviar

Složení INCI

Helianthus annuus (sunflower) seed oil, organic, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, organic, Caryodendron orinocense (cacay) seed oil, organic, jojoba oil/macadamia seed oil esters, Carthamus tinctorius (safflower) seed oil, squalane, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, bakuchiol, Opuntia ficus-indica (prickly pear) seed oil, organic, Camellia oleifera (camellia) seed oil, organic, Terminalia ferdinandiana (kakadu plum) seed extract, Oenothera biennis (evening primrose) oil, organic, tocopherol (vitamin E), squalene, Aqua (water), phytosteryl macadamiate, phytosterols, parfum (geraniol, linalool, limonene, citronellol, citral)

Antipodes
ATP061
9421907387161
close

Oblíbené produkty