menu

Eye of Horus Seven Seed Sacred Oil Pečující pleťový olej
search
  • Eye of Horus Seven Seed Sacred Oil Pečující pleťový olej
  • Seven Seed Sacred Oil Pečující pleťový olej
  • Seven Seed Sacred Oil Pečující pleťový olej
  • Seven Seed Sacred Oil Pečující pleťový olej
  • Seven Seed Sacred Oil Pečující pleťový olej
  • Seven Seed Sacred Oil Pečující pleťový olej
  • Seven Seed Sacred Oil Pečující pleťový olej

Eye of Horus Seven Seed Sacred Oil Pečující pleťový olej

Eye of Horus Seven Seed Sacred Oil

Luxusní vyživující a pečující olej pro obnovu, hydrataci a regeneraci pleti. Sacred Oil je unikátní přírodní elixír bohatý na živiny, ručně připravovaný ze sedmi vzácných olejů používaných už odstarověku pro obnovu a omlazení pleti. Tato jedinečná směs kombinuje olej moringový, habešský, marulový a nigellový s olejem z konopí, granátového jablka a olejem z baobabu. Společně podporují tvorbu kolagenu a bojují proti jemným vráskám, tmavým skvrnám, přesušeným místům a lokálním zánětům. Směs je dále obohacena o esenciální mastné kyseliny, vitamíny a antioxidanty, s pomocí kterých pleť vyživí, vypne a vrátí jí kyprost a zdraví. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 590 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 1 590 Kč

Posvátný olej Seven Seed je ručně vyrobený v australském Byron Bay. Je vhodný pro všechny typy pleti a skvěle se hodí na den i noc místo séra, hydratačního krému nebo podkladového krému. Jeho charakteristická, příjemná vůně podporuje zklidnění mysli a meditaci a probudí smysly pro osvícený každodenní rituál krásy.

Tento produkt je 100% přírodního původu, což může způsobit, že se barva oleje může v jednotlivých šaržích lišit.

Použití

  • Ideální je používat Seven Seed olej namísto pleťového séra nebo hydratačního krému, a to ráno a večer.
  • Vhodný je také pod make-up jako podkladová báze případně přidat několik kapek k hydratačnímu krému.
  • Zahřejte několik kapek mezi prsty a jemně naneste na obličej a krk.

Složení INCI

Cannabis Satvia Seed Oil (Hemp), Crambe Abyssinica Seed Oil (Abyssinian), Adansonia Digitata Seed Oil (Baobab), Moringa Oleifera Seed Oil (Moringa), Nigella Satvia Seed Oil (Black Cumin), Punica Granatum Seed Oil (Pomegranate), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Marula), Lavendar Bulgarian Organci Lavendula augusifolia, Cedarwood Himalayan Cedrus Deodara, Frankincense India Boswellia Serrata, German Egypt Pelargonium Graveolins, Rose Absolute Bulgaria Rose Centifolia, Patchouli Indonesia Pogostemon Cablin

Eye of Horus
EHR020
9346292002331
Eye of Horus Brand.jpg

Eye of Horus je luxusní australská kosmetická cruelty free značka, promyšleně formulovaná ve známém Byron Bay. Snaží se nabízet prvotřídní kosmetiku, která je čistá, zodpovědná a perfektně propracovaná. Každý produkt vychází jak z tradic tak z vědeckých poznatků s cílem posílit ženy prostřednictvím krásy a komfortnějšího pocitu.

Opakovaně získávaná ocenění Best Product a Best Makeup Brand dosvědčují, že Eye of Horus své cíle naplňuje. Vyniká stejně účinností svých produktů jako integritou při volbě ingrediencí a chlubí se pětihvězdičkovými hodnoceními zákazníků, z nichž se stávají věrní fanoušci značky. Název značky byl inspirován starými Egypťany, průkopníky holistické péče a zkrášlujících rituálů. Ti si pro větší půvab a současně duchovní ochranu zvýrazňovali oči černými očními linkami.

close

Oblíbené produkty