menu

  • -20%
Nourish London Víceúčelový super balzám s antioxidanty
search
  • Nourish London Víceúčelový super balzám s antioxidanty

Nourish London Víceúčelový super balzám s antioxidanty

Antioxidant multi-tasking super balm

Jemný, ale vysoce účinný čisticí přípravek, odlíčovací krém na obličej, vyživující maska a intenzivní hydratační krém. Pokud si můžete dopřát jen jednu péči o pleť, pak právě tuto. Tento super nabitý zázračný balzám proti stárnutí rozpouští nečistoty, jemně zjemňuje a odlíčí pleť. Hloubkově vyživuje a hydratuje a zároveň posiluje přirozenou ochranu pleti před škodlivými volnými radikály. Ideální pro vytvoření bezchybného podkladu pro líčení, nebo když chcete být bez make-upu a zářit. Obsahuje účinnou směs čistých přírodních rostlinných olejů a výtažků plných ochranných antioxidantů, obnovujících olejů bohatých na omega a klinicky ověřených mořských řas působících proti stárnutí, které tonizují a zpevňují pleť a vyhlazují jemné vrásky.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Nourish London v hodnotě nad 599Kč DÁREK ZDARMA - produkt Nourish London dle nabídky.

990 Kč
792 Kč Sleva 20%
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 792 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

78% organické složení.

Použití

  • Pro exfoliaci: Vmasírujte prsty do vlhké pleti, soustřeďte se zejména na oblast nosu, brady a čela. Navlhčete přiložený hadřík teplou vodou a balzám jím setřete s obličeje.
  • Jako maska: Aplikujte na čistou pleť a nechte působit 20 minut nebo přes noc jako intenzivní vyživující péči.
  • Pro hydrataci: Aplikujte na suchá místa jako např. rty nebo nehtové lůžko. Při aplikaci na lícní kosti napomůže rozzáření pleti.

Složení INCI

Macadamia ternifolia seed oil*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Cetearyl alcohol, Rosa canina (rosehip) fruit oil*, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Borago officinalis (borage) seed oil*, Cucurbita pepo (pumpkin) seed oil*, Sesamum indicum (sesame) seed extract*, Camellia oleifera (tea) seed oil*, Alaria esculenta extract, Caprylic/Capric triglyceride, Brassica oleracea (kale) leaf extract*, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Pelargonium graveolens (geranium) flower oil*, Rosmarinus officinalis leaf oil*, Cetearyl glucoside, Ascorbyl palmitate, Olibanum*, Bisabolol, Zingiber officinale (ginger) root extract*, Tocopherol, Geraniol, Citronellol, Citral, Linalool, Limonene

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Nourish London
NOU011
609613808074
close

Oblíbené produkty