menu

  • Novinka
Innersense I Create Finish - Lak na vlasy
search
  • Innersense I Create Finish - Lak na vlasy
  • I Create Finish - Lak na vlasy

Innersense I Create Finish - Lak na vlasy

Innersense I Create Finish

I Create Finish dodává klasickému laku na vlasy, jak jej znáte, zcela novou dimenzi. Oproti běžným lakům totiž není ve formě aerosolu, ale klasického spreje. Naprosto fantasticky voní po levanduli a medu. Certifikovaný organický med totiž slouží jako přírodní fixátor, ale nemusíte se bát, že by vaše vlasy slepoval. Naopak půjdou rozčesat lépe než kdy jindy. Ideální pro všechny typy a textury vlasů.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

780 Kč
S DPH
Varianta: 295 ml
  • 280 Kč
  • 780 Kč
  • forma klasického spreje, bez aerosolu
  • obsahuje med, který zpevňuje a fixuje vlasy
  • rýžové proteiny vyživují a posilují
  • evandulová vůně

Jakmile jednou vyzkoušíte, už nebudete chtít jiný lak na vlasy. Opravdu!

Klíčové ingredience:

Certifikovaný organický med - je zvlhčující látka, která má hydratační účinky na vlasy a pokožku. Med působí také proti podráždění, takže je ideální pro citlivou pokožku hlavy a pokožku. Poskytuje též lehkou fixaci vlasů.

Rýžové aminokyseliny - pečující látky, které dodávají lesk.

Čaj rooibos - má 50krát více antioxidantů než zelený čaj a pro své obrovské léčivé schopnosti a vlastnosti proti stárnutí byl nazýván "zázračným čajem".

Levandule - je jedním z hlavních esenciálních olejů pro navození klidu a pohody. Jako adaptogen normalizuje suché i mastné stavy vlasové pokožky, vlasů nebo kůže. Levandule působí antimikrobiálně, protizánětlivě a regeneračně na pokožku, což napomáhá při lupech a stavech vypadávání vlasů.

Použití

  • Upravte vlasy dle potřeba a nastříkejte sprej dle potřeby na suché nebo vlhké vlasy.

SLOŽENÍ INCI

Alcohol (dent), water, sucrose, glycerin, acacia senegal gum*, hydrolyzed rice protein, chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, eucalyptus globulus leaf extract*, ginkgo biloba leaf extract*, aspalathus linearis leaf extract*, honey extract*, lavandula angustifolia (lavender)oil, lactobacillus/arundinaria gigantea leaf ferment filtrate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, hydrolyzed quinoa, benzyl alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate, linalool**, limonene**

* certifikovaná bio složka

† přírodní složka esenciálních olejů

Innersense
INR009
close

Oblíbené produkty