menu

O'o Hawaii Birdbath Antioxidační čisticí balzám
search
  • O'o Hawaii Birdbath Antioxidační čisticí balzám
  • Birdbath Antioxidační čisticí balzám
  • Birdbath Antioxidační čisticí balzám
  • Birdbath Antioxidační čisticí balzám

O'o Hawaii Birdbath Antioxidační čisticí balzám

Birdbath Antioxidant Cleansing Balm

Tento zcela mimořádný čisticí balzám s pěti benefity nabízí jemné řešení pro ucpané póry, hloubkové čištění, odstranění make-upu, ošetření poškození způsobeného UV zářením, redukci nedokonalostí pokožky a hedvábnou pleť. Odstraňuje nečistoty a bakterie, šetrně ale účinně zbavuje make-upu, zjemňuje pleť, aniž by ji připravil o přirozený ochranný film. Napomáhá také vyrovnání tónu pleti a dodává jí mladistvý vzhled podporou krevního oběhu a tvorby kolagenu. Nádherně voní po svěží mátě, růži, okurce a citrusech.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 690 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 1 690 Kč

Balzám lze použít jako 2-minutovou turbo masku, kdy pomáhá redukovat jemné linky a vrásky. Složení je vhodné pro všechny typy pleti. Kombinuje v sobě exotické havajské antioxidanty působící proti stárnutí pleti a zkrášlující organické superpotraviny, jako je havajský olej z ořechů kukui, havajský olej z makadamiových ořechů, patentovaný komplex Acticire® a máslo ze semen murumuru a cupuaco. Dále v něm najdete také exkluzivní směs superpotravin O'o Hawaii: havajské červené řasy, havajskou jahoda guava, ananasové enzymy a olej ze semen papáji.

  • Šetrně zbavuje nečistot a bakterií
  • Jemně a snadno odstraňuje make-up
  • Zjemňuje pleť při zachovní ochranné bariéry
  • Harmonizuje tón pleti a omlazuje ji 
  • Stimuluje krevní oběh a tvorbu kolagenu
  • Eliminuje poškození způsobené slunečním zářením

Použití

  • Jemně vmasírujte na suchý obličej pomalými krouživými pohyby.
  • Navlhčete teplou vodou, vytvořte lehkou mléčnou pěnu a pleť očistěte.
  • Nakonec důkladně opláchněte.

Složení INCI

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCOS NUCIFERA OIL, BEESWAX, HELIANTHUS ANNUUS SEED WAX, AQUA, POLYGLYCERYL-4 LAURATE, POLYGLYCERYL-10 DIOLEATE, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CANDELILLA CERA, SORBITAN OLEATE, PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, GLYCERYL UNDECYLENATE, MENTHA PIPERITA OIL, ROSA DAMASCENA EXTRACT, CHLOROPHYLLIN-COPPER COMPLEX, TOCOPHEROL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, ANANAS SATIVUS FRUIT EXTRACT, ASTAXANTHIN, BROMELAIN, CALOPHYLLUM TACAMAHACA SEED OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CARICA PAPAYA SEED OIL, COFFEA ARABICA FRUIT EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, OCIMUM BASILICUM OIL, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, SAMBUCUS NIGRA FRUIT EXTRACT, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, LECITHIN

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

O'o Hawaii
OHW001
O'o Hawaii Brand.jpg

Nadpozemskou O'o Hawaii vytvořila odbornice na integrativní výživu Holly Hardingová s ohledem na svůj vlastní surfařský životní styl. Navrhla proto svoji značku tak, aby nevyžadovala složité procedury a při jednouché každodenní rutině dokázala uzdravit i pokožku silně poškozenou sluncem, větrem a suchým podnebím.

Koncepce O'o Hawaii vychází z přesvědčení, že ženy by se neměly vzdávat svého životního stylu ve jménu péče o pleť. Proto i když jsou přípravky O'o Hawaii komplexní svým složením a účinkem, samotná rutina jejich správné aplikace je velmi zjednodušená a snadno použitelná pro všechny typy pleti. Protože navíc touží po kráse zodpovědné, jsou všechny charakteristické receptury značky založené na ingrediencích z geneticky nemodifikovaných rostlin, vegetariánské a přirozeně netestované na zvířatech.

close

Oblíbené produkty