menu

O'o Hawaii MINI FLOCK Cestovní sada přírodních havajských pokladů
search
  • O'o Hawaii MINI FLOCK Cestovní sada přírodních havajských pokladů
  • O'o Hawaii MINI FLOCK Cestovní sada přírodních havajských pokladů
  • MINI FLOCK Cestovní sada přírodních havajských pokladů

O'o Hawaii MINI FLOCK Cestovní sada přírodních havajských pokladů

Cestovní sada luxusních přírodních pokladů od značky O’o Hawaii, kterou můžete vzít s sebou kamkoliv! Praktický set obsahuje 5 produktů v mini balení pro okouzlující rituál péče o pleť, který Vás přenese na prosluněnou Havaj.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 990 Kč
S DPH
Varianta: 5 ks
  • 1 990 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme
O'o Hawaii Brand.jpg

Nadpozemskou O'o Hawaii vytvořila odbornice na integrativní výživu Holly Hardingová s ohledem na svůj vlastní surfařský životní styl. Navrhla proto svoji značku tak, aby nevyžadovala složité procedury a při jednouché každodenní rutině dokázala uzdravit i pokožku silně poškozenou sluncem, větrem a suchým podnebím.

Koncepce O'o Hawaii vychází z přesvědčení, že ženy by se neměly vzdávat svého životního stylu ve jménu péče o pleť. Proto i když jsou přípravky O'o Hawaii komplexní svým složením a účinkem, samotná rutina jejich správné aplikace je velmi zjednodušená a snadno použitelná pro všechny typy pleti. Protože navíc touží po kráse zodpovědné, jsou všechny charakteristické receptury značky založené na ingrediencích z geneticky nemodifikovaných rostlin, vegetariánské a přirozeně netestované na zvířatech.

close

Oblíbené produkty