menu

O'o Hawaii Golden Nectar Rozjasňující a zpevňující sérum s kys. ferulovou
search
  • O'o Hawaii Golden Nectar Rozjasňující a zpevňující sérum s kys. ferulovou
  • Golden Nectar Rozjasňující a zpevňující sérum s kys. ferulovou
  • Golden Nectar Rozjasňující a zpevňující sérum s kys. ferulovou
  • Golden Nectar Rozjasňující a zpevňující sérum s kys. ferulovou
  • Golden Nectar Rozjasňující a zpevňující sérum s kys. ferulovou
  • Golden Nectar Rozjasňující a zpevňující sérum s kys. ferulovou

O'o Hawaii Golden Nectar Rozjasňující a zpevňující sérum s kys. ferulovou

Golden Nectar Brightening + Firming Ferulic Serum

Sérum Golden Nectar pomáhá vypínat pleť, rozjasňovat ji a redukovat viditelné známky jejího stárnutí stejně jako pigmentové skvrny způsobené sluncem. Chrání před UV zářením a jím vyvolaným oxidačním stresem a dokonce působí jako prostředek proti akné! Toto vysoce účinné, téměř zázračné sérum si získává obdiv díky vysoce koncentrovanému, trojnásobně působícímu komplexu 5% kyseliny ferulové, hyaluronátu sodného a rakytníkového vitaminu C. Tento bioaktivní komplex zvyšuje efektivitu všech účinných složek séra, mimo jiné ještě více posiluje v něm obsažené antioxidanty.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 890 Kč
S DPH
Varianta: 40 ml
  • 1 890 Kč

Do séra jsou vloženy krystalky růženínu, které zvyšují prokrvení pleti a její kyprost, zatímco na živiny bohaté, na Havaji pěstované řasy a noni regenerují pleť na buněčné úrovni a neutralizují volné radikály. VYsoký účinek séra se projevuje viditelným rozdílem ve struktuře pleti již za 3-4 dny. Golden Nectar pomáhá redukovat jemné linky a vrásky a napravuje poškození způsobené sluncem, rozjasňuje pleť a zvyšuje její pevnost.

Sérum je vhodné pro všechny typy pleti. Nádherně voní po havajském santalu a italském bergamotu.

  • Neutralizuje volné radikály a chrání před oxidačním stresem
  • Vykazuje rychlé výsledky
  • Pomáhá eliminovata poškození způsobená sluncem
  • Rozjasňuje pleť a zvyšuje její pevnost
  • Pomáhá redukovat sluneční pigmentové skvrny
  • Snižuje výskyt hormonálního akné 

Použití

  • Aplikujte denně nebo podle potřeby na obličej a krk po jejich očištění a exfoliaci a před použitím hydratačního přípravku.

Složení INCI

AQUA, GLYCERIN, OLIVE OIL GLYCERETH-8 ESTERS, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, XANTHAN GUM, PHENETHYL ALCOHOL, CHONDRUS CRISPUS, BETA-GLUCAN, FERULIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, CITRUS PARADISI PEEL OIL, CITRUS TANGERINA PEEL OIL, ALGIN, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT, GLUCOSE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT OIL, BROMELAIN, PANTHENOL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, CEDRUS ATLANTICA BARK OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ANANAS SATIVUS FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, CITRAL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, LACTIC ACID, MORINDA CITRIFOLIA FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, VANILLIN, QUARTZ, GERANIOL, SANTALUM ALBUM OIL, TERMINALIA FERDINANDIANA FRUIT EXTRACT, TREMELLA FUCIFORMIS EXTRACT, ASCORBIC ACID, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, COFFEA ARABICA FRUIT EXTRACT, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PLANKTON EXTRACT, JASMINUM OFFICINALE FLOWER EXTRACT

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

O'o Hawaii
OHW004
O'o Hawaii Brand.jpg

Nadpozemskou O'o Hawaii vytvořila odbornice na integrativní výživu Holly Hardingová s ohledem na svůj vlastní surfařský životní styl. Navrhla proto svoji značku tak, aby nevyžadovala složité procedury a při jednouché každodenní rutině dokázala uzdravit i pokožku silně poškozenou sluncem, větrem a suchým podnebím.

Koncepce O'o Hawaii vychází z přesvědčení, že ženy by se neměly vzdávat svého životního stylu ve jménu péče o pleť. Proto i když jsou přípravky O'o Hawaii komplexní svým složením a účinkem, samotná rutina jejich správné aplikace je velmi zjednodušená a snadno použitelná pro všechny typy pleti. Protože navíc touží po kráse zodpovědné, jsou všechny charakteristické receptury značky založené na ingrediencích z geneticky nemodifikovaných rostlin, vegetariánské a přirozeně netestované na zvířatech.

close

Oblíbené produkty