menu

O'o Hawaii Brilliant Feather Omlazující balzám krásy
search
  • O'o Hawaii Brilliant Feather Omlazující balzám krásy
  • Brilliant Feather Omlazující balzám krásy
  • Brilliant Feather Omlazující balzám krásy
  • Brilliant Feather Omlazující balzám krásy
  • Brilliant Feather Omlazující balzám krásy

O'o Hawaii Brilliant Feather Omlazující balzám krásy

Brilliant Feather Beauty Balm

Zázračný koncentrát proti stárnutí ve formě balzámu s rostlinným aktivním biokomplexem a výrazně omlazujícím účinkem. Je vhodný k použití jak přes noc tak během dne. Brilliant Feather hloubkově hydratuje, působí protizánětlivě, chrání pleť před volnými radikály a zároveň ji vypíná a vyhlazuje. Redukuje výskyt jemných linek a vrásek a pleti dodává půvabný, zdravý a mladistvý "orosený" lesk.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 890 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 1 890 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Věděli jste, že krk je jedním z prvních míst, kde se začne projevovat věk? Je proto důležité chránit krk před vznikem vrásek a ochabnutím pleti. Brilliant Feather je bezkonkurenčně jedním z nejúčinnějších ošetření pro zachování pružnosti pokožky krku. Je ideální pro hloubkovou hydrataci přes noc i pro nošení během dne. Působí protizánětlivě, čímž redukuje zarudnutí a hojí pokožku vystavenou slunci. Stimuluje krevní oběh a tím pleti přidává mladistvý vzhled.

Složení je vhodné pro všechny typy pleti. Krásně voní po levanduli, bergamotu a ostrovním pikake (druh jasmínu). 

  • Hloubkově hydratuje
  • Snižuje zarudnutí a hojí sluncem poškozenou pokožku
  • Vypíná pleť, aby vypadala mladistvěji
  • Redukuje jemné linky a vrásky
  • Zlepšuje texturu pleti
  • Napomáhá hojit akné 
  • Propůjčuje pleti krásný "orosený" vzhled

Použití

  • Pro normální až suchou pleť aplikujte na obličej a krk a používejte jako denní či noční krém.
  • Pro mastnou pleť používejte pouze na noc.

Složení INCI

AQUA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED WAX, CANDELILLA CERA, OLIVE OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, COCOS NUCIFERA OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, CETYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-6 PENTAOLEATE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, GLYCERIN, SAMBUCUS NIGRA FRUIT EXTRACT, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, PHENYLPROPANOL, CI 77007, SODIUM CHLORIDE, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, TOCOPHEROL, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CHONDRUS CRISPUS, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, GLUCOSE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRAL, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, ASTAXANTHIN, CALOPHYLLUM TACAMAHACA SEED OIL, CANNABIS SATIVA SEED OIL, COFFEA ARABICA FRUIT EXTRACT, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT OIL, HONEY, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, QUARTZ, LECITHIN, SODIUM HYALURONATE

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

O'o Hawaii
OHW007
O'o Hawaii Brand.jpg

Nadpozemskou O'o Hawaii vytvořila odbornice na integrativní výživu Holly Hardingová s ohledem na svůj vlastní surfařský životní styl. Navrhla proto svoji značku tak, aby nevyžadovala složité procedury a při jednouché každodenní rutině dokázala uzdravit i pokožku silně poškozenou sluncem, větrem a suchým podnebím.

Koncepce O'o Hawaii vychází z přesvědčení, že ženy by se neměly vzdávat svého životního stylu ve jménu péče o pleť. Proto i když jsou přípravky O'o Hawaii komplexní svým složením a účinkem, samotná rutina jejich správné aplikace je velmi zjednodušená a snadno použitelná pro všechny typy pleti. Protože navíc touží po kráse zodpovědné, jsou všechny charakteristické receptury značky založené na ingrediencích z geneticky nemodifikovaných rostlin, vegetariánské a přirozeně netestované na zvířatech.

close

Oblíbené produkty