menu

O'o Hawaii Birds + Roses Hydratační a zpevňující maska s okamžitým efektem
search
  • O'o Hawaii Birds + Roses Hydratační a zpevňující maska s okamžitým efektem
  • Birds + Roses Hydratační a zpevňující maska s okamžitým efektem
  • Birds + Roses Hydratační a zpevňující maska s okamžitým efektem
  • Birds + Roses Hydratační a zpevňující maska s okamžitým efektem
  • Birds + Roses Hydratační a zpevňující maska s okamžitým efektem
  • O'o Hawaii Birds + Roses Hydratační a zpevňující maska s okamžitým efektem
  • Birds + Roses Hydratační a zpevňující maska s okamžitým efektem

O'o Hawaii Birds + Roses Hydratační a zpevňující maska s okamžitým efektem

Birds + Roses Rose Quartz Hydrating + Firming Mask

Tato vynikající anti-age maska zjemňuje a zpevňuje pleť, minimalizuje póry, zklidňuje záněty a dodává pokožce mladistvý a zdravý vzhled. Je jemná jako okvětní plátky, což podtrhuje luxusní péči plnou přírodních bioaktivních složek s účinky na klinické úrovni jako je hyaluronát sodný a přírodní skvalan. Pleti dodává pevnost a pružnost a stimuluje tvorbu nových buněk. Třešničkou na dortu je využití prastarého asijského tajemství krásy Tremella Fuciformis alias "sněžné houby", která do pleti nasává vlhkost a díky malým rozměrům svých molekul proniká hluboko a tím zintezivňuje hydrataci.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 110 Kč
S DPH
Varianta: 150 ml
  • 2 110 Kč

Maska Birds + Roses hloubkově hydratuje a zároveň zpevňuje pokožku. Stimuluje obnovu buněk a neutralizuje volné radikály. Redukuje výskyt jemných linek a vrásek, zklidňuje záněty a potlačuje akné. Pleti dodává krásný lesk a navrch nádherně voní po růži a pelargonii.

Složení je vhodné pro všechny typy pleti. Maska obsahuje prvotřídní antioxidační složky jako jsou obří řasy, oleje z baobabu, babassu a tamanu spolu s rakytníkem, čistými výtažky z růže a jasmínu, zlatým včelím nektarem a samozřejmě léčivými a krevní oběh podporujícími krystaly růženínu.

  • Hloubkově hydratuje a zpevňuje pleť
  • Stimuluje obnovu buněk a neutralizuje volné radikály
  • Snižuje výskyt jemných linek a vrásek
  • Zklidňuje záněty a redukuje akné
  • Rozjasňuje pleť
  • Má uvolňující aromaterapeutický účinek

Použití

  • Tuto neuvěřitelně univerzální masku lze použít s párou ve sprše pro maximální hydrataci nebo ji nechat působit 20 minut (mimo sprchu) pro maximální zpevnění a vypnutí pleti.

Složení INCI

GLYCERIN, KAOLIN, HONEY, PROPANEDIOL, BENTONITE, ZINC OXIDE, ETHYLHEXYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF OIL, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT, ILLITE, XANTHAN GUM, AQUA, PHENETHYL ALCOHOL, ROSA DAMASCENA EXTRACT, TOCOPHEROL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, MORINDA CITRIFOLIA FRUIT EXTRACT, TREMELLA FUCIFORMIS EXTRACT, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, ASTAXANTHIN, BROMELAIN, CALOPHYLLUM TACAMAHACA SEED OIL, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, COCOS NUCIFERA WATER, COFFEA ARABICA FRUIT EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT OIL, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, SQUALANE, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT WATER, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, QUARTZ, CHONDRUS CRISPUS, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, ADANSONIA DIGITATA PULP EXTRACT, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, LECITHIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

O'o Hawaii
OHW003
O'o Hawaii Brand.jpg

Nadpozemskou O'o Hawaii vytvořila odbornice na integrativní výživu Holly Hardingová s ohledem na svůj vlastní surfařský životní styl. Navrhla proto svoji značku tak, aby nevyžadovala složité procedury a při jednouché každodenní rutině dokázala uzdravit i pokožku silně poškozenou sluncem, větrem a suchým podnebím.

Koncepce O'o Hawaii vychází z přesvědčení, že ženy by se neměly vzdávat svého životního stylu ve jménu péče o pleť. Proto i když jsou přípravky O'o Hawaii komplexní svým složením a účinkem, samotná rutina jejich správné aplikace je velmi zjednodušená a snadno použitelná pro všechny typy pleti. Protože navíc touží po kráse zodpovědné, jsou všechny charakteristické receptury značky založené na ingrediencích z geneticky nemodifikovaných rostlin, vegetariánské a přirozeně netestované na zvířatech.

close

Oblíbené produkty