menu

O'o Hawaii Birdsong Krém na oční okolí
search
  • O'o Hawaii Birdsong Krém na oční okolí
  • Birdsong Krém na oční okolí
  • Birdsong Krém na oční okolí
  • Birdsong Krém na oční okolí
  • Birdsong Krém na oční okolí

O'o Hawaii Birdsong Krém na oční okolí

Birdsong Eye Remedy

Birdsong je jako veselé trilkování havajského ptáka jménem ʻōʻō, které vyvolává nefalšovanou radost. Tento zázračný oční krém tak ale činí prostřednictvím rychlého efektu na zašedlé, oteklé a unavené oční okolí. Je nesmírně bohatý na antioxidanty, zejména z unikátních havajských rostlin, doplněné o exkluzivní trojitý posilující komplex. Dodatečná léčivá infuze krystalů růžového křemene pleť okamžitě vypíná, aby pomohla eliminovat tmavé kruhy pod očima, a posunuje tento ultrakoncentrovaný oční krém na ještě vyšší úroveň. Nádherné aroma krému v sobě nese svěží okurku a ostrovní pikake (druh jasmínu).

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 890 Kč
S DPH
Varianta: 15 ml
  • 1 890 Kč

Pro rychlou korekci jemných vrásek Birdsong obsahuje vysoce účinné složky jako hyaluronát sodný, rakytník řešetlákový (s vitaminem C) a hydrolyzovaný lupinový protein (peptidy). Fermentovaný kořen ředkvičky + laktobacily posilují antioxidační účinek a havajské kávové bobule tu jsou jako nejbohatší zdroj polyfenolů na světě. Nakonec tu je havajské noni dodávající neuvěřitelné množství mastných kyselin.

Krém je vhodný pro všechny typy pleti.

  • Rychle se vstřebává
  • Eliminuje otoky
  • Redukuje jemné vrásky
  • Zbavuje tmavých kruhů pod očima
  • Zlepšuje přirozený jas pleti
  • Zvyšuje buněčnou energii

Použití

  • Opatrně naneste na víčka a okolí očí.
  • Jemně masírujte oblast pod očima po dobu cca 30 sekund pro stimulaci průtoku krve a důkladné vstřebání produktu do pleti.

Složení INCI

AQUA, PROPANEDIOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCOS NUCIFERA OIL, CETYL ALCOHOL, CETEARYL OLIVATE, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, SORBITAN OLIVATE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, MALTODEXTRIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, METHYLHEPTYL ISOSTEARATE, SQUALANE, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, CALOPHYLLUM TACAMAHACA SEED OIL, LACTIC ACID, PANTHENOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, JASMINUM OFFICINALE OIL, SWERTIA CHIRATA EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE, CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT, JASMINUM SAMBAC FLOWER EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ADANSONIA DIGITATA PULP EXTRACT, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, MORINDA CITRIFOLIA FRUIT EXTRACT, BENZYL BENZOATE, QUARTZ, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, COFFEA ARABICA FRUIT EXTRACT, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT OIL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

O'o Hawaii
OHW005
O'o Hawaii Brand.jpg

Nadpozemskou O'o Hawaii vytvořila odbornice na integrativní výživu Holly Hardingová s ohledem na svůj vlastní surfařský životní styl. Navrhla proto svoji značku tak, aby nevyžadovala složité procedury a při jednouché každodenní rutině dokázala uzdravit i pokožku silně poškozenou sluncem, větrem a suchým podnebím.

Koncepce O'o Hawaii vychází z přesvědčení, že ženy by se neměly vzdávat svého životního stylu ve jménu péče o pleť. Proto i když jsou přípravky O'o Hawaii komplexní svým složením a účinkem, samotná rutina jejich správné aplikace je velmi zjednodušená a snadno použitelná pro všechny typy pleti. Protože navíc touží po kráse zodpovědné, jsou všechny charakteristické receptury značky založené na ingrediencích z geneticky nemodifikovaných rostlin, vegetariánské a přirozeně netestované na zvířatech.

close

Oblíbené produkty