menu

O'o Hawaii Birdseed Detoxikační pleťový peeling
search
  • O'o Hawaii Birdseed Detoxikační pleťový peeling
  • Birdseed Detoxikační pleťový peeling
  • Birdseed Detoxikační pleťový peeling

O'o Hawaii Birdseed Detoxikační pleťový peeling

Birdseed Detoxifying Face Scrub

Birdseed je úžasně osvěžující a intenzivně detoxikační peeling na obličej, který zbaví pleť odumřelých buněk a současně stimuluje tvorbu kolagenu a prokrvení. Výsledkem je nádherně mladistvá a dokonale hebká pleť. Toxiny, bakterie a odumřelou kůži odstraňuje velmi jemně a peelingová rutina tak není pro pleť žádnou zátěží. Zlepšením průtoku krve pomáhá pleť zpevnit a stimulací tvorby kolagenu výrazně přispívá k její vyšší pružnosti. Hloubkově hydratuje, zmenšuje póry, působí proti akné, redukuje jemné linky a vrásky. K tomu krásně voní po ananasu a přírodním kokosu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 880 Kč
S DPH
Varianta: 150 ml
  • 1 880 Kč

Exfoliace probíhá pomocí jemných částeček vulkanické horniny získavané mimo Havajské ostrovy, protože O'o Hawaii v žádném případě nechce rozhněvat Pele, havajskou bohyni ohně, tím, že by z Havajských ostrovů vzala cokoliv ze "skály nebo písku".

Svým složením je Birdseed vhodný pro všechny typy pleti.

  • Jemně odstraňuje toxiny, bakterie a odumřelou pokožku
  • Rozpouští se během aplikace a nezraňuje pleť
  • Stimuluje krevní oběh a zvyšuje obsah kolagenu
  • Hloubkově hydratuje
  • Minimalizuje póry, redukuje akné a jemné linky a vrásky

Použití

  • Po vyčištění pleti naneste Birdseed na vlhký obličej a krk a jemně vmasírujte do pokožky.
  • Důkladně opláchněte a osušte.

Složení INCI

GLYCERIN, SUCROSE, PROPANEDIOL, VOLCANIC ROCK, SEA SALT, AQUA, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, MANNITOL, CHONDRUS CRISPUS, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CELLULOSE, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, GLUCOSE, BROMELAIN, CHARCOAL POWDER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, PARFUM, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, KAOLIN, COFFEA ARABICA FRUIT EXTRACT, PEARL POWDER, SYNTHETIC SAPPHIRE

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

O'o Hawaii
OHW002
O'o Hawaii Brand.jpg

Nadpozemskou O'o Hawaii vytvořila odbornice na integrativní výživu Holly Hardingová s ohledem na svůj vlastní surfařský životní styl. Navrhla proto svoji značku tak, aby nevyžadovala složité procedury a při jednouché každodenní rutině dokázala uzdravit i pokožku silně poškozenou sluncem, větrem a suchým podnebím.

Koncepce O'o Hawaii vychází z přesvědčení, že ženy by se neměly vzdávat svého životního stylu ve jménu péče o pleť. Proto i když jsou přípravky O'o Hawaii komplexní svým složením a účinkem, samotná rutina jejich správné aplikace je velmi zjednodušená a snadno použitelná pro všechny typy pleti. Protože navíc touží po kráse zodpovědné, jsou všechny charakteristické receptury značky založené na ingrediencích z geneticky nemodifikovaných rostlin, vegetariánské a přirozeně netestované na zvířatech.

close

Oblíbené produkty