menu

O'o Hawaii Soar Hloubkově hydratační krém
search
  • O'o Hawaii Soar Hloubkově hydratační krém
  • Soar Hloubkově hydratační krém
  • Soar Hloubkově hydratační krém
  • Soar Hloubkově hydratační krém
  • Soar Hloubkově hydratační krém

O'o Hawaii Soar Hloubkově hydratační krém

Soar Age Delay Moisturizer + Finishing Polish

Mimořádně hydratační a vyhlazující krém s anti-age účinkem. Soar Age Delay obsahuje exotické výtažky z ovoce, rostlin a mikrořas, hyaluronát sodný, přírodní skvalan, jiskřivé krystaly růžového křemene a exkluzivní směs havajských superpotravin plus oleje z baobabu, babassu a tamanu. Snadno vstřebatelný krém v sobě má také podíl fermentovaných mořských usazenin, které posilují účinek ostatních složek a poskytují základní přírodní ochranu proti slunci. Krém Soar napomáhá k okamžité redukci jemných vrásek a v pleti uzamyká všechny ostatní aktivní složky z předchozích pečujících kroků. Pleť je tak dobře připravená pro aplikaci make-upu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 710 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 1 710 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Soar Age Delay intenzivně hloubkově hydratuje a stimuluje krevní oběh čímž vypíná pleť, aby působila mladistvě. Pomáhá eliminovat jemné linky, vrásky a zarudnutí. Dodává pleti mikroživiny, které působí na její regeneraci na buněčné úrovni.

Složení je vhodné pro všechny typy pleti. Nádherná vůně v sobě nese ostrovní jasmín (Pikake) a červenou růži.

  • Hloubkově hydratuje
  • Uzamyká klíčové účinné složky v pleti před líčením
  • Vypíná pleť pro mladistvý vzhled
  • Redukuje jemné linky, vrásky a zarudnutí pleti
  • Dodává pleti mikroživiny

Použití

  • Po dokončení všech ostatních kroků péče o pleť O'o Hawaii uzamkněte všechny blahodárné složky v pleti jemným vmasírováním krému Soar do pokožky celého obličeje a krku.

Složení INCI

AQUA, COCOS NUCIFERA OIL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, METHYLHEPTYL ISOSTEARATE, CETEARYL OLIVATE, CETYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, SORBITAN OLIVATE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, MALTODEXTRIN, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, PHENETHYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, JASMINUM OFFICINALE OIL, ROSA DAMASCENA EXTRACT, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CALOPHYLLUM TACAMAHACA SEED OIL, LACTIC ACID, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, PANTHENOL, SQUALANE, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, BENZYL BENZOATE, ASCORBYL PALMITATE, SACCHAROMYCES/SEA SILT FERMENT, SODIUM HYALURONATE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SWERTIA CHIRATA EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, ADANSONIA DIGITATA PULP EXTRACT, APHANIZOMENON FLOS-AQUAE EXTRACT, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, EUGENOL, QUARTZ, GARCINIA MANGOSTANA FRUIT EXTRACT, PASSIFLORA EDULIS FRUIT EXTRACT, ACTINIDIA CHINENSIS FRUIT EXTRACT, ASTAXANTHIN, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, LECITHIN

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

O'o Hawaii
OHW006
O'o Hawaii Brand.jpg

Nadpozemskou O'o Hawaii vytvořila odbornice na integrativní výživu Holly Hardingová s ohledem na svůj vlastní surfařský životní styl. Navrhla proto svoji značku tak, aby nevyžadovala složité procedury a při jednouché každodenní rutině dokázala uzdravit i pokožku silně poškozenou sluncem, větrem a suchým podnebím.

Koncepce O'o Hawaii vychází z přesvědčení, že ženy by se neměly vzdávat svého životního stylu ve jménu péče o pleť. Proto i když jsou přípravky O'o Hawaii komplexní svým složením a účinkem, samotná rutina jejich správné aplikace je velmi zjednodušená a snadno použitelná pro všechny typy pleti. Protože navíc touží po kráse zodpovědné, jsou všechny charakteristické receptury značky založené na ingrediencích z geneticky nemodifikovaných rostlin, vegetariánské a přirozeně netestované na zvířatech.

close

Oblíbené produkty